• Pagina 1 din 1
  • 1
Module multiple
fangtooth
Postări: 3
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 5:11 PM
Se pot folosi asa-numitele module de mai multe ori?
Adica pot folosi de exemplu modulul "Catalog de articole" de 2 ori, cu diferite denumiri?
De exemplu primul modul numit "Articole scrise de mine", iar al doilea "Articole din presa"
Multumesc anticipat!
Material modificat de fangtooth - Miercuri, 10/04/2013, 5:12 PM
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 2 | 5:19 PM
fangtooth, nu, in schimb ai 4 module care seamana intre ele load/publ/blog/news
admin9894
Postări: 125
Mesaj # 3 | 6:52 PM
la news am observat ca are cateva problem. Adica Stirile site-ului si de asemenea si panoul de anunturi si chiar la forum... adica la mine nu foloseste stilul foi css cred. ca tema arata exact cum era initial, inainte sa o modific in modulele acelea. in timp ce in load/pub/blog merge perfect.
ArtyRo
Mesaj # 4 | 7:12 PM
admin9894, modulele functioneaza perfect. invatati html-ul si css-ul si nu vor fi nici o problema
fangtooth
Mesaj # 5 | 9:18 PM
Mersi Muşatinu, chiar nu credeam ca se raspunde asa de repede pe forum!
Si totusi, fiind obsedat de ideea mea, nu se poate de exemplu posta dintr-un modul doar postarile cu un anumit tag sau ceva de genu. Eu le am cu programarea, dar ma incurc in lucruri simple biggrin , mai ales daca sunt si explicate undeva e chiar mai greu pentru mine wacko
ArtyRo
Mesaj # 6 | 9:39 PM
fangtooth, deci, dupa cum am scris mai sus ai la dispozitie 4 module 80% identice, o alta varianta e sa alegi modulul load care pe langa categorii are si sectiuni deci creezi 2 sectiuni dorite si lor le atribui deja categoriile politica social externe sport economie... ... alta varianta nu exista.
fangtooth
Mesaj # 7 | 10:21 PM
ok multumesc!
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: