|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Bara de admin (problema) |
Bara de admin |
marius15, incearca sa dai un log-out , apoi conecteaza-te din nou pe site
Daca nu functioneaza revino cu un raspuns |
Salutari din nou.
Am incercat sa fac ceea ce m-ati sfatuit insa nu merge . Nu a reaparut bara de admin ,am dat si un REFRESH si am incercat si cu iesirea si logarea . Eu pot fi sigur ca nu am inchis-o eu ,si am observat lipsa ei astazi dimineata,deoarece aseara in jurul orelor 23 o aveam deoarece lucram ceva pe site Adresa site-ului este : http://ordin.ucoz.com/. Multumesc pentru atentia acordata Adăugat (09/10/2011, 10:50 PM) |
emoboy, citeste asta
Quote (marius15) Adăugat (09/10/2011, 10:50 PM) --------------------------------------------- Imi cer scuze ptr dublu post insa revin pentru a anunta ca am rezolvat problema barei de admin . A trebuit sa reinstalez MOZILA . Multumesc inca odata pentru tot. A rezolvat ! |
Quote (Remus) Nu conteaza, poate mai sunt si alti care mai au aceasta problema. Cand incerci sa rezolvi o problema si in final iti dai seama ca este de la browser-ul tau . Daca si altii Remus, vor mai avea aceasta problema cu siguranta $ADMIN_BAR$ nu ii va ajuta cu nimic. |
| |||
| |||