|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului desing.... (intrebare despre desing) |
desing.... |
Intri exact cum a spus yce in css iar acolo cauti stilurile pentru body iar inainte de inchiderea sectiunii adica inainte de "}" adaugi:
Cod background-image:url('paper.gif'); Inlocuiesti "paper.gif" cu adresa imaginii tale...iar daca doresti sa folosesti o textura folosesti urmatorul cod: Cod background-image:url('adresa imagine'); background-repeat:repeat; Inlocuiesti adresa imagine cu link-ul catre acea textura pe care doresti sa o folosesti. Iti recomand sa folosesti textura deoarece are dimensiune mai mica (kb) iar pagina se va incarca mult mai rapid decat daca vei folosi o imagine de dimensiuni mari.Daca vei alege sa folosesti o textura sa nu depaseasca dimensiunea de 250x250px. Sau mai ai o optiune si mai buna...Poti pune ca background o simpla culoare sau un gradient din css.Va micsora foarte mult durata incarcarii paginii. Material modificat de Gravedigger - Joi, 24/01/2013, 8:12 PM
|
Am si eu aceiasi problema. Am urmat toti pasi de mai sus dar tot nu pot. Imi spune: Errors found while checking this document as HTML 4.01 Transitional!Result: 186 Errors, 11 warning(s). Daca mai insist putin i-mi spune (...fac o simplificare!) ca poza ii format jpg si nu o recunoasrte. Daca ma puteti ajuta, va multumesc anticipat!
|
| |||
| |||