• Pagina 1 din 1
  • 1
Revenire Design
LuncaCernii
Postări: 89
Reputație: -1
Mesaj # 1 | 2:59 PM
Am designul acesta Click aici si vreau sa folosesc acum un design standard de la ucoz? Cum fac sa revin? Am adaugat unul, dar cand intru pe pagina principala (www.luncacernii.net) imi da designul vechi, daca intru pe alta pagina, adica sa zicem localizare imi da designul nou ales....

PS: acum am dat restabilire design pentru unele neplaceri, acum apare acelasi design la toate paginile, dar vreau sa apara acelasi design, adica cel nou, la toate paginile, inclusiv pagina de start.

Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 2 | 8:01 PM
Daca am inteles bine intrebarea: Panoul de control -> Setari -> Setari standard -> Design-ul site-ului - selecteaza design -> si alegi design-ul standard dorit. Nu uita sa salvezi modificarile efectuate.
Good things come to those who wait!
LuncaCernii
Mesaj # 3 | 11:15 PM
Felicia, Degeaba... Nu se actualizeaza pentru toate paginile, sablonul standard...

O intrebare pentru cunoscatori, sterg siteul meu - luncacernii.ucoz.ro (avand in vedere ca am domeniu pe acesta), fac imediat un alt site tot sub numele de luncacernii.ucoz.ro, pot sa reiau domeniul in continuare?

Sau mai bine spus, daca detasez siteul de la domeniul acela, pot sa pun altul in locul lui?

Material modificat de LuncaCernii - Sâmbătă, 19/01/2013, 11:36 PM
Crazyness
Postări: 331
Reputație: 6
Mesaj # 4 | 0:34 AM
LuncaCernii, poti atasa un domeniu la orice site ! Daca nu ai intrari / informatii pe care nu vrei sa le pirzi poti sterge site-ul dar ai grija ca pierzi absolut tot ce se afla pe site de la imagini pana la ... absolut tot smile

LuncaCernii
Mesaj # 5 | 1:15 AM
Crazyness, informatiile le am toate... doar ca ma intereseaza domeniul...
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 6 | 4:28 PM
LuncaCernii, bineînțeles că este posibil. Domeniul poate fi detașat și atașat oricărui website uCoz, pe perioada în care acesta (domeniul) este activ. Detașarea este aproape imediată, iar reatașarea la noul website uCoz creat durează până la 72 de ore. Dar, poate fi chiar și mai rapidă - depinde cât de repede se reindexează DNS-urile pentru noul website.
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
LuncaCernii
Mesaj # 7 | 8:27 PM
Raver, ok, multumesc!
Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 8 | 4:23 PM
LuncaCernii, cu privire la problema design-ului: dupa ce alegi design-ul dorit, mergi in Panoul de Control -> Editorul de Pagini -> Administrarea paginilor -> vizavi de «Pagina principala», ai butonul . Aici debifeaza optiunea "Aplicaţi propriul şablon pentru această pagină" si salvezi.
Good things come to those who wait!
LuncaCernii
Mesaj # 9 | 1:20 AM
Felicia, am sters site-ul si l-am facut din nou... a fost prea tarziu....
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: