|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Schimbare Templates (Ajutor :() |
Schimbare Templates |
Va salut D'le Musatinu,,,am si eu o problema deoarece sunt incepator in adevaratul sens al cuvantului,,as vrea sa fac un site pt o pizzerie cu livrare la domiciliu dar nu am gasit Template-ul potrivit pe uCoz si am eu propriul template, cu toate ca am citit pe forum cum se schimba un template tot nu am reusit,,trebuie cat de cat putina cunostinta dar pe care eu nu o am. se poate sa uploadez acel Template pe uCoz si apoi sa'l iau ca si celelalte existente deja? templateul meu este downloadat de pe net si am tot ce este necesar. Va multumesc si astept un raspuns de la dvs in cazul in care ma puteti ajuta. Sarbatori Fericite Tuturor
Material modificat de thor - Duminică, 30/12/2012, 2:32 PM
|
thor, la template ai instructiuni? daca da scrie acolo ca trebuie uploadate niste fisiere pe site (apropo template-ul sa fie cat de cat compatibil cu sistemul ucoz). Daca vrei te ajut eu cu template-ul si instructiuni de instalare just PM. bafta si sarbatori fericite!
be the best! Fuck the rest ;)
Portalul Orasului Braila ofer asistenta in domeniul designului web: html, css, javascript doar dati pm sau add: stef_br01@yahoo.com Material modificat de stefybosu - Duminică, 30/12/2012, 9:29 PM
|
| |||
| |||