|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Ma poate ajuta cineva? (Template) |
Ma poate ajuta cineva? |
razvanAP, da , vei putea avea si tu un site de genul acesta , dar va trebui sa depui si tu putin efort
Sa fiu sincer , nu te poti baza pe ajutorul oferit de mine pentru obtinerea acestei teme |
si bogdane .. imi poti zice si mie cum fac asta? imi place si mie
Copyright © GameBook © 2011. All Rights Reserved.
|
faci cum am facut eu, faci un site de cacao crezi ca e bun dar lumea zice ca nu, asa ca mai faci un site care e mai bun si lumea e 50/50 la pareri , te enervezi si mai faci unul care e 80% bun si placut la vedere si daca esti perfectionist mai faci inca unul la care lumea zice WOW.
Stii zicala "orice sut in fund e un pas in fata":))) Ma dau ca exemplu pentru ca facand unele chestii, intreband, incercand s.a.m.d inveti mai repede si mai bine decat daca iti da cineva mura in gura:))) Spor!!!!! Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
frate ce sa zic mersi si asa
e bine ca macar dai cu parerea :)) puteai sa exemplifici ce e rau ce e binisor si asa mai departe:) mie unul mi se pare acceptabil, acu........cam atat pot deocamdata ce sa fac:)? Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
| |||
| |||