|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Redarea sablonului initial |
Redarea sablonului initial |
Buna seara tuturor. Am si eu o problema/nedumerire tare mare ... am incercat eu sa fac ceva prin codul html din CP/pagina principala a utilizatorului si am dat clic pe "reda sablonul initial" am salvat si am uitat uitat sa dai back/inapoi sa nu raman pe sablonul initial ... si am intrat prin alte categorii din CP ...
Acum intrebarea este urmatoarea, mi se va schimba Templateul la care am mincit foarte mult timp ... sau nu ?? Ca ma lasa inima ... De 10 minute sa intamplat asta si pana acum nu sa schimbat nimic la infatisarea site-ului, doar toate codurile din CP ... Va rog frumos sa ma ajutati! MULTUMESC!! Adăugat (07/12/2012, 5:20 PM) |
normal daca ai dat
Quote (CreareWebsite) "reda sablonul initial" sau daca de exemplu undeva pe calculator ai salvat ca text document ..."modelul" facut de tine pentru fiecare modul folosit pe site atunci il poti adauga la loc in locurile in care trebuie ...manual sa zic asa Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
Material modificat de Chibo - Vineri, 07/12/2012, 11:15 PM
|
Quote (Chibo) normal daca ai dat Quote (CreareWebsite) "reda sablonul initial" iar apoi ai salvat nu mai poti face nimic decat daca ai un backup la ceea ce ai modificat la site pana acum. sau daca de exemplu undeva pe calculator ai salvat ca text document ..."modelul" facut de tine pentru fiecare modul folosit pe site atunci il poti adauga la loc in locurile in care trebuie ...manual sa zic asa Multumesc pentru raspuns, am luat totul de la capat ... |
| |||
| |||