• Pagina 1 din 1
  • 1
Modificare Sablon
Bogd4n
Postări: 59
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 11:43 PM
Salut!

Am cateva nelamuriri:

1.Cum mai latesc dimnesiunea "tabelului" sau cum se numeste ca nu stiu Imagine?
2.Constructorul nu functioneaza...incerc sa fac un widget dar nu pot..dau adaugare fisier si nu apare nimic.De ce?
3.Cum fac sa dispara asta Imagine? Am incercat din constructor credeam ca e widget dar nu am reusit!

E un site de test.Link site Site!

Material modificat de Bogd4n - Miercuri, 21/11/2012, 4:59 PM
TotEu
Postări: 150
Reputație: 8
Mesaj # 2 | 0:01 AM
Hai că aici sunt pe subiect

1. Dacă modifici lățimea se strică aspectul site-ului.
2. Așa e făcută tema dar merge și cu constructor (ma instalează odată tema fără să mai introduci fișierele Primul recipent si Al doilea recipient)
3. Intră în Panoul de control - Design - Administrarea design-ului (şabloane) și dă click pe secțiunea cu numele Primul recipient și de acolo șterge

Material modificat de TotEu - Marţi, 20/11/2012, 0:02 AM
Bogd4n
Mesaj # 3 | 0:07 AM
Aha..pai latimea trebuie modificata neaparat..eu vreau sa pun meciuri pe el si tabelul cu meciuri e mai marisor si nu incape!
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 4 | 0:29 AM
Bogd4n, latimea se modifica dn CS dar pentru sa trebuie sa-l cunosti, cum a zis si TotEu, daca modifici latimea poti strica aspectul template-ului
Bogd4n
Mesaj # 5 | 0:36 AM
As putea incerca...daca nu latesc nu pot face nimic...imi puteti da codul ce trebuie modificat? Cu 1 cm jumate 2 daca as putea sa o latesc ar fi perfect!
Material modificat de Bogd4n - Marţi, 20/11/2012, 1:36 AM
nyku
Postări: 21
Mesaj # 6 | 3:38 PM
eu de exemplu pun la latime 100% de obicei si nu sa stricat design...dar trebuie modificat si headerul la 100% smile
dar sunt unele teme care cand pui 100% sau modifici latimea se strica tot aspectul aveti dreptate, depinde de tema:D
Bogd4n
Mesaj # 7 | 3:47 PM
Ce tema ai tu?

Adăugat (26/11/2012, 1:47 PM)
---------------------------------------------
Cum pot sa fac sa imi apara scrisul pe toata pagina? Am incercuit acolo cu albastru acel scris..din cauza aia nu se duce scrisu pe toata pagina...sta restrans...
Si cum schimb culoarea fundalului?

Imagine Vizualizeaza!

Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 8 | 1:48 PM
Pentru modificarea fundalului: http://forum.ucoz.ro/forum/4-1165-1
Good things come to those who wait!
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: