• Pagina 1 din 1
  • 1
VIRUS
nostalgie
Postări: 11
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 1:00 AM
Am o mare durere şi neıntelegere,de doua zile site-ul meu ımi este inundat de un virus,oare cum ma puteti ajuta , ce ar trebui sa fac???
Site-ul …http://angelasimileaa.ucoz.ro/..iar acel ce ne ıngreuneaza gandurile şi ne-a luat munca facuta cu atat drag este distribuit de aceasta adresa..www.csalim.com .
Aştept cu nerabdare un raspuns de la dumneavoastra.
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 2 | 10:04 PM
nostalgie, am efectuat o serie de verificări pe acesta și totul e ok. Codul de tip malițios care era pe acesta nu mai există astfel că poți încerca să-ți reînregistrezi site-ul în Google Webmaster. Dacă mai ai nevoie de ajutor, dă-ne te rugăm de știre.
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
nostalgie
Mesaj # 3 | 11:06 PM
MULTUMESC PENTRU ANUNT , INSA CONTINUA SA-MI VINA MESAJ DE AVERTIZARE CAND INCERC SA INTRU PE SITE, AS DORI SA-MI SPUNETI CE SA FAC, EVENTUAL CUM IL REINREGISTREZ PE GOOGLE WEBMASTER.
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 4 | 0:43 AM
nostalgie, mai intai de toate sa nu scri cu caps loock
Pe site-u tau sunt elemente de pe csalim.com, scoate-le si totul o sa fie OK

nostalgie
Mesaj # 5 | 11:52 PM
ok, multumesc mult !!!!

Adăugat (09/11/2012, 10:52 PM)
---------------------------------------------
revin azi cu vechea problema, am cautat in fisiere adresa care mi-a creat probleme insa nu am dat de ea, atat cat am putut sa inteleg si nu stiu cum sa rezolv chestiunea pentru ca avertizarea inca exista ....adresa era www.csalim.com

ArtyRo
Mesaj # 6 | 0:29 AM
nostalgie, poate fi chiar link
ArtyRo
Mesaj # 7 | 0:31 AM
off ce nu-mi place sa umblu pe la altii .. deci uite ai acolo un ceas flash, el e pricina.
nostalgie
Mesaj # 8 | 2:49 AM
multumesc din suflet, nu m-as fi gandit ca ceasul sa-mi creeze asemenea probleme, mii de multumiri , sunteti grozavi !!!!
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: