|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Cum segmentez un Articol $MESSAGE$ in cuvinte (Vreau sa fac o interfata cat mai prietenoasta pentru taguri) |
Cum segmentez un Articol $MESSAGE$ in cuvinte |
Vreau sa fac o interfata cat mai prietenoasă pentru adaugarea de taguri, si vreau ca pe website-ul meu acest lucru sa se faca cat mai usor si rapid.
Asa ca mi-a venit o idee care s-a impotmolit intr-un punct. Ce vreau eu de fapt: 1. Vreau sa scot toate caracterele inutile de punctuatie din text $MESSAGE$ (_,\;/?!)!@#$%^&*][...etc si sa-mi ramana doar literele mari si mici, acele caractere fiind inlocuite cu spatiu (SPACE). 2. Vreau sa segmentez continutul unui articol din blog $MESSAGE$. 3. Vreau ca fiecare cuvant sa-l transform intr-un link care odata click-uit sa adauge acel cuvand intr-un imput de textaria unde in mod normal se scriau manual tagurile. Ceea ce vreau e sa fac defapt e sa adaug tagurile prin simplul click pe cuvintele din textul complet. In imaginea de mai jos am reusit doar sa adaug niste taguri prin cuvinte transformate de mine in link-uri. Ce nu-mi merge mie e sa separ $MESSAGE$ in cuvinte. La fel cum am incercat si in acest topic la $DATE$. Restul procedurilor le dau eu de capat insa aici ma inpotmolesc... Code <button onclick="myFunction()">Try it</button> <p id="demou">Click the button to display the array values after the split.</p> <script> function myFunction() { var str=$MESSAGE$; var n=str.split(" "); document.getElementById("demou").innerHTML=n; } </script> Sper să ducem la capăt acest script și să-i dăm drumul, căci după părerea mea e foarte frumos și ar face adaugarea de taguri mult mai interactiva si placută. Multumesc! Aștept sugestii! Material modificat de caullen - Vineri, 21/09/2012, 11:01 PM
|
| |||
| |||