• Pagina 1 din 1
  • 1
Modulul Video
Chibo
Postări: 399
Reputație: 9
Mesaj # 1 | 4:32 PM
Am cautat peste tot si in CSS si nu gasesc niciunde imaginile pentru modulul video (de exemplu acea imagine cu butonul de play dinaintea TITLE) ma poate ajuta cineva?

Adăugat (26/08/2012, 3:32 PM)
---------------------------------------------
nimeni nimic?:)))

Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 2 | 6:20 PM
Chibo, in template mai este un css din sistem, daca doriti stergeti acel fisier inlocuind cu al vostru.
Chibo
Mesaj # 3 | 6:46 PM
Muşatinu, mai cu "pasi marunti ":) te rog ca nu am habar la ce ai scris sus..?
sau cum fac asta?

YOYOYO
Postări: 133
Reputație: 10
Mesaj # 4 | 6:59 PM
Chibo,

http://adresasite.ucoz.com/.s/src/video.css

Chibo
Mesaj # 5 | 8:26 PM
bun smile hai ca ne apropiem:)) cred si cum modific in el ?
YOYOYO
Postări: 133
Reputație: 10
Mesaj # 6 | 9:55 PM
Chibo, Pai .

Copiezi continutul fisierului video.css si il pui in Design Management (CSS) si dai sau salvezi acel fisier pe desktop si il uploadezi in File Manager , in ce folder vrei chiar si in ROOT("radacina siteului"). Apoi intri la modulul Video , Module Design si in toate paginile stergi

Code
<link type="text/css" rel="StyleSheet" href="/.s/src/video.css" />

Il gasesti dupa

Code
<!-- <body> -->

Apoi la fiecare pagina din modulul video , inainte de </head> pui :

Code
<link type="text/css" rel="StyleSheet" href="/folder/video.css" />

Unde "/folder/" este folderul in care a fost uploadat fisierul video.css .

Sau nu pui nimic in cazul in care ai adagat continutul fisierului video.css in Style sheet CSS (/_st/my.css)

Sper ca intelegi ceva :-" .

ArtyRo
Mesaj # 7 | 10:28 PM
Chibo, m-ai dezamagit, uite de la tine nu ma asteptam la asa intrebare stupida.

incarci acest fisier css la tine in filemanager si lucrezi cu el http://maxrom.net/.s/src/video.css si apoi il schimbi cu cel de dupa <body>

mda.. chiar mai suparat sad

43arin
Postări: 178
Reputație: 8
Mesaj # 8 | 11:49 PM
Muşatinu, prea dur
ArtyRo
Mesaj # 9 | 0:17 AM
43arin, de ce?il stiu ca cel care se descurca singur sad sau doar mi sa parut sad
Chibo
Mesaj # 10 | 7:25 PM
Muşatinu,
Quote (Muşatinu)
uite de la tine nu ma asteptam la asa intrebare stupida.
, in primul rand nu este o intrebare stupida, pur si simplu ... nu am citit in cele postate aici (pe forum) nimic asemanator sau sa zic altfel nu am intalnit/intampinat aceasta problema.
Sincer si fara sa ma ascund dupa degete NU stiam ca .....atunci cand nu gasesti ceva in CSS-ul initial trebuie sa faci cele explicate (pe care le-am inteles acum) de YOYOYO,
In alte posturi ti-am mai zis Muşatinu, ca esti foarte scump la vorba vad ca nu ai inteles lasa-ma sa ma fac inteles:
daca spuneai Chibo pe langa CSS initial mai exista un CSS care am dedus eu ca e ceva cu acel /.s dar cand nu stii unde sa cauti intrebi si ...... ca sa ajungi in acel CSS faci asa http://adresasite.ucoz.com/.s/src/video.css apoi de acolo copiezi
tot salvezi intr-un document care mai apoi il UP pe ROOT, dupa care /.s/src/video.css inlocuiesti cu /folder/video.css era cu totul altceva.
Ce facem aici lasam fragmente?
Quote (Muşatinu)
il stiu ca cel care se descurca singur sad sau doar mi sa parut sad
intradevar ma descurc singur dar atunci cand nu am idee ce ar trebui sa fac apelez la cine stie, la fel cum tu cand te doare o masea mergi la dentist nu mergi la frizer sa te tunda.
Ca sa nu o mai lungesc, am o intrebare la tine :
Daca tu ai vrea sa iti faci acasa un corp de mobilier in 2 usi si 2 sertare deasupra, de 800 x 700 x 500, nu te intreb cat ar iesi usile si sertarele ca sigur habar nai, te intreb din interiorul corpului cat mai scazi pana ajungi la cota finala a sertarului?
O sa zici :" Cui ii pasa"?
Si eu iti spun ce la mine e pistol cu apa la tine e extraordinar de greu (mobilier vorbind) iar ce la tine e pistol cu apa (la mine e mai greu).
Asa ca atunci cand explici ceva explica de la cap la coada (ca poate eu de exemplu nu stiu cum sa uploadez in FM si m-am blocat) sau nu explica deloc, asa ca sa nu mai fi dezamagit.
Nu am intrebat ce e ala Control Panel, am intrebat cu intru in al doilea css si cum fac sa modific in el atata tot (care presupun ca la tine facand ani la rand e PEPSI dar ........)
Si apropo puteam sa folosesc Google translate si sa scriu pe ucoz.com dar am zis ca poate in viitor mai ajuta pe cineva si sa scriu aici, garantat primeam raspuns fara sa dezamagesc pe nimeni. Dar in fine.....zi buna mersi de raspunsuri.

Adăugat (27/08/2012, 5:12 PM)
43arin,

Quote (43arin)
Muşatinu, prea dur

Nu e dur, dar el vorbeste la nivelul lui de cunostinte in Html si ce altceva mai stie, nu intelege ca la restul daca ii zici "uploadezi pe ROOT"(ca exemplu) l-ai blocat mai rau decat era inainte atata tot.

Adăugat (30/08/2012, 6:25 PM)
Curand am sa prezint pentru ce l-am Dezamagit pe Muşatinu, voi puteti spune daca a meritat ...

43arin
Postări: 178
Reputație: 8
Mesaj # 11 | 9:50 PM
Chibo
Mesaj # 12 | 8:14 PM
in MARE fara a tine cont de informatiile existente pe el acum este cam asa 43arin, am folosit aceeasi tema cu a sitului VM .
M video l-am modificat cat am stiut (sper sa nu ii pice cu dezamagire lu' Muşatinu, iara)

Adăugat (04/09/2012, 5:56 PM)
Inca nu sunt decis daca acel canal al utilizatorului sa il las comun sau sa il impart pe ....Movies/videoclipuri/games.????
Ceva pareri?sugestii?

Adăugat (05/06/2013, 7:14 PM)
bai fratilor spuneti-mi si mie daca acum video are css propriu de ce nu ma lasa sa modific de acolo direct?
Pentru ca vad ca metoda de mai sus nu mai e valabila.
Vreau sa modific img de la categorii video--->acel ..."Play"

TheGame
Postări: 376
Reputație: 7
Mesaj # 13 | 9:28 PM
Chibo, css-ul pentru butonul play din modulul video îl găseşti aici: Control Panel -> Customize design -> Video -> Style sheet (CSS) -> .vep-playbutton (se află cam pe la trei sfertul paginii).
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 14 | 10:04 PM
Chibo, exact cum a spus și TheGame

Cod
.vep-playbutton {
     display: block;
     position: absolute;
     width: 68px;
     height: 68px;
     left: 50%;
     top: 50%;
     margin: -34px 0px 0px -34px;
     background: url("/.s/img/vi/video-play.png") repeat scroll 0% 0% transparent;}

Aici modifici: /.s/img/vi/video-play.png, se poate, ca și înainte.

Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
Chibo
Mesaj # 15 | 8:57 PM
Citat (Chibo)
img de la categorii video

Adica imaginea care apare in fata la fiecare categorie video in "CATEGORIILE SECTIUNII"

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: