|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Modulul Video (Unde gasesc imaginile aferente?) |
Modulul Video |
Am cautat peste tot si in CSS si nu gasesc niciunde imaginile pentru modulul video (de exemplu acea imagine cu butonul de play dinaintea TITLE) ma poate ajuta cineva?
Adăugat (26/08/2012, 3:32 PM) Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
Muşatinu, mai cu "pasi marunti ":) te rog ca nu am habar la ce ai scris sus..?
sau cum fac asta? Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
Chibo, Pai .
Copiezi continutul fisierului video.css si il pui in Design Management (CSS) si dai sau salvezi acel fisier pe desktop si il uploadezi in File Manager , in ce folder vrei chiar si in ROOT("radacina siteului"). Apoi intri la modulul Video , Module Design si in toate paginile stergi Code <link type="text/css" rel="StyleSheet" href="/.s/src/video.css" /> Il gasesti dupa Code <!-- <body> --> Apoi la fiecare pagina din modulul video , inainte de </head> pui : Code <link type="text/css" rel="StyleSheet" href="/folder/video.css" /> Unde "/folder/" este folderul in care a fost uploadat fisierul video.css . Sau nu pui nimic in cazul in care ai adagat continutul fisierului video.css in Style sheet CSS (/_st/my.css) Sper ca intelegi ceva :-" . |
Chibo, m-ai dezamagit, uite de la tine nu ma asteptam la asa intrebare stupida.
incarci acest fisier css la tine in filemanager si lucrezi cu el http://maxrom.net/.s/src/video.css si apoi il schimbi cu cel de dupa <body> mda.. chiar mai suparat |
Muşatinu,
Quote (Muşatinu) uite de la tine nu ma asteptam la asa intrebare stupida. Sincer si fara sa ma ascund dupa degete NU stiam ca .....atunci cand nu gasesti ceva in CSS-ul initial trebuie sa faci cele explicate (pe care le-am inteles acum) de YOYOYO, In alte posturi ti-am mai zis Muşatinu, ca esti foarte scump la vorba vad ca nu ai inteles lasa-ma sa ma fac inteles: daca spuneai Chibo pe langa CSS initial mai exista un CSS care am dedus eu ca e ceva cu acel /.s dar cand nu stii unde sa cauti intrebi si ...... ca sa ajungi in acel CSS faci asa http://adresasite.ucoz.com/.s/src/video.css apoi de acolo copiezi tot salvezi intr-un document care mai apoi il UP pe ROOT, dupa care /.s/src/video.css inlocuiesti cu /folder/video.css era cu totul altceva. Ce facem aici lasam fragmente? Quote (Muşatinu) il stiu ca cel care se descurca singur sad sau doar mi sa parut sad Ca sa nu o mai lungesc, am o intrebare la tine : Daca tu ai vrea sa iti faci acasa un corp de mobilier in 2 usi si 2 sertare deasupra, de 800 x 700 x 500, nu te intreb cat ar iesi usile si sertarele ca sigur habar nai, te intreb din interiorul corpului cat mai scazi pana ajungi la cota finala a sertarului? O sa zici :" Cui ii pasa"? Si eu iti spun ce la mine e pistol cu apa la tine e extraordinar de greu (mobilier vorbind) iar ce la tine e pistol cu apa (la mine e mai greu). Asa ca atunci cand explici ceva explica de la cap la coada (ca poate eu de exemplu nu stiu cum sa uploadez in FM si m-am blocat) sau nu explica deloc, asa ca sa nu mai fi dezamagit. Nu am intrebat ce e ala Control Panel, am intrebat cu intru in al doilea css si cum fac sa modific in el atata tot (care presupun ca la tine facand ani la rand e PEPSI dar ........) Si apropo puteam sa folosesc Google translate si sa scriu pe ucoz.com dar am zis ca poate in viitor mai ajuta pe cineva si sa scriu aici, garantat primeam raspuns fara sa dezamagesc pe nimeni. Dar in fine.....zi buna mersi de raspunsuri. Adăugat (27/08/2012, 5:12 PM) Quote (43arin) Muşatinu, prea dur Nu e dur, dar el vorbeste la nivelul lui de cunostinte in Html si ce altceva mai stie, nu intelege ca la restul daca ii zici "uploadezi pe ROOT"(ca exemplu) l-ai blocat mai rau decat era inainte atata tot. Adăugat (30/08/2012, 6:25 PM) Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
in MARE fara a tine cont de informatiile existente pe el acum este cam asa 43arin, am folosit aceeasi tema cu a sitului VM .
M video l-am modificat cat am stiut (sper sa nu ii pice cu dezamagire lu' Muşatinu, iara) Adăugat (04/09/2012, 5:56 PM) Adăugat (05/06/2013, 7:14 PM) Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
Chibo, css-ul pentru butonul play din modulul video îl găseşti aici: Control Panel -> Customize design -> Video -> Style sheet (CSS) -> .vep-playbutton (se află cam pe la trei sfertul paginii).
|
Chibo, exact cum a spus și TheGame
Cod .vep-playbutton { display: block; position: absolute; width: 68px; height: 68px; left: 50%; top: 50%; margin: -34px 0px 0px -34px; background: url("/.s/img/vi/video-play.png") repeat scroll 0% 0% transparent;} Aici modifici: /.s/img/vi/video-play.png, se poate, ca și înainte. Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
Citat (Chibo) img de la categorii video Adica imaginea care apare in fata la fiecare categorie video in "CATEGORIILE SECTIUNII" Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
| |||
| |||