|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Cod tabel (stie cineva de unde as putea lua asa ceva?) |
Cod tabel |
Salutare tuturor.
Revin si eu cu o intrebare .Am un forum privat in care postam chestii legate de un joc pe care il joc impreuna cu mai multi prietenii. In joc exista un tabel pe care apar toti membrii grupului nostru .In acel tabel in dreptul fiecarui membru apar sumele de bani pe care le doneaza . Inregistrarea sumei donate se face automat ori de cate ori da o suma de bani . Ca sa putem tine o evindenta as vrea sa fac un tabel asemanator ,stie cineva vreun cod sau ceva care sa ma ajute sa fac acest lucru??? Multumesc anticipat . |
marius15, vrei sa se memoreze undeva pe site cati bani a donat fiecare ? Ca nu prea am inteles.
|
marius15, deci eu zic ca poti folosi reputatia de pe forum pentru ceea ce vrei tu. Pentru asta va trebui sa ai doar tu acces la schimbarea reputatiei si atunci cand cineva doneaza tu ii dai +1 si scrii cat a donat. Ar mai putea fi ceva care ar fi mai interesant. Sa transformi premiile in donatii. Cand cineva doneaza tu ii dai o medalie cu suma pe care a donat-o. Cred ca e mult mai interesanta ultima metoda .
|
| |||
| |||