|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Cofigurare design pt modulul Video |
Cofigurare design pt modulul Video |
Salut , tocmai am instalat modulul cel nou (Video) si are sablonul initial dat de ucoz acesta . As dori sa implementez sablonul meu acesta de la site si acestui modul , cum se face ?
[Vreau ca sablonul de la modulul Carte pentru Oaspeti sa fie si la modulul Video mai pe intelesul tuturor ] Multumesc anticipat . Material modificat de Crazyness - Luni, 30/07/2012, 11:53 PM
|
Crazyness, ati instalat, poate corect template-ul, insa nu pana la sfarsit.
Dupa ce puneti tmpl-ul in template builder, jos veti avea Additional options Apasati si alegeti prima varianta: Add to the Designs Set Adăugarea de design-uri create în setul de design-uri stardard. Acest design va fi utilizat atunci când se va face restabilirea de şabloane. dupa care vaduceti in Common settings si alegeti deign-ul #000 pentru site-ul dvs. |
Incepe-ti sa va abateti de la subiectul topicului :
Quote (Crazyness) Salut , tocmai am instalat modulul cel nou (Video) si are sablonul initial dat de ucoz acesta . As dori sa implementez sablonul meu acesta de la site si acestui modul , cum se face ? [Vreau ca sablonul de la modulul Carte pentru Oaspeti sa fie si la modulul Video mai pe intelesul tuturor ] Multumesc anticipat . |
| |||
| |||