• Pagina 1 din 1
  • 1
Primul recipient problema
djbest
Postări: 191
Reputație: 1
Mesaj # 1 | 1:11 PM
Am o intrebare as dori sa sterg primul recipient fiindca mi-a facut decat forum si nu am nevoie de primul recipient.As dorii sa-l sterg si nu am permisiunea!Se poate acest lucru va rog ajutati-ma daca nu se poate ziceti-mi ceva sa-l ascund cumva~!Multumesc!
Danny
Postări: 670
Reputație: 31
Mesaj # 2 | 2:54 PM
djbest, intri in CP » Forum » Personalizare design modul » Editare şablon si elimini din sursa $GLOBAL_CLEFTER$.
Nota: E posibil sa ai nevoie de ceva ajustari ulteriori in foaie de stil (CSS) pentru a largi forumul unde era pozitionat Primul Recipient (depinde de sablon-ul folosit)
djbest
Mesaj # 3 | 0:07 AM
Mda mi s-a cam deformat multumesc de ajutor dar cred ca voi incerca mai bine sa adaug ceva in primul recipient ca la largirea forumului nu ma pricep!Nu prea le am cu css stiu umpic de html dar la cascading style sunt praf!Daca ai placerea sa ma ajuti lasa-mi id in privat;)

Tin sa mentionez ca folosesc aceasta tema : http://amuzante.ucoz.com/load/teme_ucoz/games/dominion_blue_light/5-1-0-109 (Scz pentru reclama)
Danny
Mesaj # 4 | 9:43 AM
djbest, un link catre CSS ar fi nevoie sa vad ce pot face pentru tine
djbest
Mesaj # 5 | 1:09 PM
dany iti multumesc mult dar nu stiu ai umblat cumva ca mi s-a largit forumul si sta foarte urat.Scuza-ma pentru neplacerile create dar cred ca mai bine pun cva in primul recipient mi-l poti face la loc te rog ce ai deformat!Ca nu prea stiu ce ai modificat
Danny
Mesaj # 6 | 1:24 PM
djbest, Eu nu am facut nimic ... eu nu am acces la website-ul tau (nimeni nu are acces inafara de tine)
Din moment ce ai urmat pasii ce tii i-am descris mai sus m-am asteptat sa ti se deformeze site-ul dar totul se poate rectifica din CSS ... de aceea ti=am cerut link spre CSS-ul tau sa vad ce sfaturi iti pot da pentru a scoate primul recipient si lati forumul.
djbest
Mesaj # 7 | 2:52 PM
Multumesc am rezolvat singur!
Danny
Mesaj # 8 | 4:22 PM
djbest, ma bucur ca ai rezolvat , o sa las topicul deschis in caz ca mai intervin nedumeriri
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: