Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Cum schimb logoul pe site |
Cum schimb logoul pe site |
mai am o problema. in partea de sus a sitelui arata Data si Ora... as vrea sa schimb ora deoarece este gresita...
|
Panoul de Control - Setări - Setări standard - găseşti Ora locală: şi-ţi faci setările dorite.
Pomul se cunoaşte după roade, omul după fapte.
Şabloane şi scripturi traduse în Română |
multumesc.
|
Tot am o nelamurire cu flavicon-ul.. Unde tre sa intru sa schimb poza in css? am incarcat poza da nu stiu unde sa-i schimb codul in pagina.. www.zilnic.info .. si o alta intrebaare.. daca cineva stie cum as putea face sa dau click pe poza mica din stanga sus (ce cu ceasul...) sa o folosesc ca si buton HOME..
|
zilnic, imaginea trebuie sa aiba numele favicon.ico. O incarci prin intermediul Managerului de fisiere si se va schimba automat (pe calculatorul tau va aparea o mica intarziere de vreo 2-2,5 zile).
Referitor la intrebarea cu logo-ul, acest lucru nu este posibil prin actuala structura a site-ului. |
zilnic, verifica numele fisierului, te rog. Nu trebuie sa inlocuiesti nimic, doar numele trebuie sa fie corect.
P.s: Am verificat si vad ca ai incarcat iconita sub numele "flavicon.ico" - http://screencast.com/t/dBMLSyghek . Acest nume nu este corect, trebuie sa scoti litera "L" din numele fisierului, astfel acesta va avea acest nume: favicon.ico. |
| |||