• Pagina 1 din 1
  • 1
cum pun pe sait
Toninonr1
Postări: 114
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 1:35 PM
salut inca odata .Va rog sa imi spuneti si mie cum pot sa bag codul de la BinLayer la mine pe sait ca nu reusesc. Multumesc anticipat
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 2 | 6:31 PM
Toninonr1, si ce-i aia BinLayer?
Toninonr1
Mesaj # 3 | 7:12 PM
este ceva de gen ca reclamele de google adsense plateste cel mai bine dar problema e ca nu reusesc sal pun pe sait

Adăugat (16/06/2012, 6:12 PM)
---------------------------------------------
imi spune sal bag aici in index.template.php exact sub <script type="text/javascript" src="', $settings['default_theme_url'], '/scripts/script.js?rc3"></script> si nu gasesc codu asta unde sal bag

43arin
Postări: 178
Reputație: 8
Mesaj # 4 | 7:18 PM
Toninonr1, cit plateste
E ceva serios?
Ce mod de plata?

Toninonr1
Mesaj # 5 | 7:32 PM
da dupa cate am inteles pe mai multe forumuri plateste cel mai bine plateste pe functie de tarile de unde sunt intrarile uitete aici My WebPage si mi se pare ca se plateste prin PayPal daca vrei poti sa te inregistrezi prin numele meu asa ca am putea sa castigam amandoi inacelasi timp iti las aici codu binlayer sper sa nu deranjez[size=15][color=red]
43arin
Mesaj # 6 | 8:16 PM
Toninonr1, pe clic plateste sau pe afisari?
Cum pe numele tau?

Toninonr1
Mesaj # 7 | 9:29 PM
plateste pe afisari eu tiam lasat numele de referar ca sa te inregistrezi pe numele meu
Flavi
Postări: 258
Reputație: 14
Mesaj # 8 | 9:52 PM
biggrin smecher !

Plateste mai bine ca adsense ? dry Ma indoiesc

Multe firme de astfel de gen trag pe sfoara pe mai multi ! Daca este vorba de afisari iti pun afisarile nevalide ca si in cazul plata pentru clik

43arin
Mesaj # 9 | 10:10 PM
Flavi, eu tot cred ca e amageala
sa fi fost pe clic mai ziceam

Danny
Postări: 670
Reputație: 31
Mesaj # 10 | 10:19 PM
Quote (Toninonr1)
imi spune sal bag aici in index.template.php exact sub si nu gasesc codu asta unde sal bag

Toninonr1, tu aici vorbesti de PHP si logic ca nu gasesti niciunde in site-ul tau acea linie
Code
<script type="text/javascript" src="', $settings['default_theme_url'], '/scripts/script.js?rc3"></script>
.
Toninonr1
Mesaj # 11 | 9:44 PM
gata am reusit sal pun imi apare deja pe sait

Adăugat (21/06/2012, 8:44 PM)
---------------------------------------------
TC

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: