• Pagina 1 din 1
  • 1
o intrebare
Toninonr1
Postări: 114
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 10:21 PM
daca am facut pe cineva administrator pe sait poate sa imi modifice ceva la sait sau sa imi faca ceva rau la sait
daniel
Postări: 359
Reputație: 23
Mesaj # 2 | 10:49 PM
daca ai facut pe cineva administrator el poate sa faca cea ce faci si tu !
de recomandat ar fi sa faci administrator doar pe cineva in care ai incredere biggrin

Devil
Postări: 1235
Reputație: 54
Mesaj # 3 | 10:51 PM
Toninonr1, dacă vrea poate să facă rău site-ului, ca administrator poate să facă aproape orice cu site-ul, pentru ai stabili permisiunile intri in Control panel-->
Principală » Utilizatori » Utilizatori grupuri » Stabileşte permisiunile pentru toate grupurile
sau:
Principală » Utilizatori » Utilizatori grupuri » selectezi grupa (în cazul tău Administrator) şi setezi ce permisiuni vrei să îi dai.
P.S: Dacă schimbi permisiunile pentru grupa Administrator(sau orice altă grupă), aceleaşi "chesti" le pot face toţi membri grupei.

Eu nu iţi recomand să dai Administrator la nimeni, pentru că iţi poate strica site-ul. Este doar un sfat, poţi să îl iei în considerare sau nu.

Toninonr1
Postări: 114
Reputație: 0
Mesaj # 4 | 9:47 PM
sal devil problema e ca chiar tie tiam dat administrator la mine pe sait nu stiam ca esti tu si te-am scos sti tu de ce
Devil
Postări: 1235
Reputație: 54
Mesaj # 5 | 1:54 AM
Toninonr1, îmi cer scuze, dar este o greseala, mă confunzi probabil, nici măcar nu te cunosc.
YOYOYO
Postări: 133
Reputație: 10
Mesaj # 6 | 8:25 AM
Toninonr1, Mai exista un utilizator in sistemul uCoz care foloseste usernamul "Devil" . Prima oara am crezut si eu ca e Devil(moderatorul de pe acest forum).
Material modificat de YOYOYO - Vineri, 22/06/2012, 8:25 AM
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 7 | 9:37 AM
Deci, baieti is fete, nu dati acces la site nimanui nici moderatorilor nici administratorilor de pe acest forum sau alt forum oficial, nici chiar lui E. Kurt proprietarul uCoz. Atat administratia uCoz cat si suportul tehnic uCoz nu au nevoie de parolele voastre sau acces la voi pe site. Din momentu in care dati access sau dati parola la cont unei persoane cunoscute/ necunoscute, pierderea site-ului e pe seama voastra.

Temă de discuţie închisă

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: