|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Problemă bara și tabel top |
Problemă bara și tabel top |
Eu lucrez numai de pe un laptop cu diagonala de 15 inch, rezoluție 1024x728, până recent nu mi-am dat seama de problema aceasta. Pe această rezoluție site-ul este normal, cât am trasat în chenarul roșu, însă când am încercat de pe un PC, cu monitor de 19 inch, rezoluție de 1440x900 iată cât de oribil arată.
Cum să redimensionez bara top și tabelul albastru astfel încât să se potrivească ca în chenarul care l-am trasat? |
DoubleV, http://maxrom.net/forum/16-234-1 incearca asta... sau in CSS sau coii css-ul de pe site-ul aratat de TotEu, si-l inlocuiesti cu al tau
|
DoubleV,
Caută în Design management (CSS) următorul text selecteazăl și ștergel. /*--------------------- General styles end ---------------------*/ /*--------------------- All content start ---------------------*/ #all { background: url(/.s/t/797/1.gif) repeat-x; min-width: 1000px; } /*--------------------- All content end ---------------------*/ /*--------------------- Header start ---------------------*/ #top { width: 100%; height: 223px; background: url(/.s/t/797/2.jpg) no-repeat top center; } și înlocuiește cu /*--------------------- General styles end ---------------------*/ /*--------------------- All content start ---------------------*/ #all { background: url(/.s/t/797/1.gif) repeat-x; width:1000px; margin-left:auto; margin-right:auto; } /*--------------------- All content end ---------------------*/ /*--------------------- Header start ---------------------*/ #top { width: 1000px; height: 223px; background: url(/.s/t/797/2.jpg) no-repeat top center; } Material modificat de TotEu - Joi, 07/06/2012, 11:15 PM
|
| |||
| |||