|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Desing |
Desing |
Cum sa pun si eu acest desing
Download Am tradus instrucțiunile Vă rugăm să urmaţi instrucțiunile de definitiv şi asiguraţi-vă că aţi citit "Tutorial uCoz".A. Completaţi toate CSS foldere, imagini în Manager fişiere.Doi. PU "Customize Design" putere mondială ", pentru a ne asigura că au puterea sub numele de partea de sus a site-ului, partea de jos a site-ului, primul container, al doilea container, Slider. Dacă nu, apoi se adauga blocurile sub numele de CLEFTER, DRIGHTER, AHEADER, BFOOTER, Slider.Trei. PU "Tools" Widgets "Create widget-uri. Setări şi Coduri naidete în "Widgets"4. PU "File Manager" Crearea unui dosar _tbkp »completaţi în acest dosar sub numele de arhiva 1322408609 (situat în _tbkp în această arhivă)Cinci. Putem concluziona că avem module prisudstvuet: Ştiri, blog, fisiere, Articole, forum, albume foto, Mini Chat, Căutare, Cartea de oaspeţi6. CP "Design" Şabloane de backup "Am găsit arhiva 1322408609 şi faceţi clic pe" Restore "7. Pune Comentarii şablon (comentariile de foldere), şi toate tipurile de materiale (tipuri dosar de materiale).Opt. PU "Preferinţe" Configurarea unui banner de publicitate, "Alege orice banner 88x31.9. Pune un şablon formular, utilizatorii conectaţi la.10. UP "Setări" de tip, formularul implicit pentru editarea materialelor »BB-coduri HTML +11. UP "Setări" ecran astăzi data de "azi" "Elimină o capusa12. PU "File Catalog" setările modulului de "câmpuri pentru adăugarea de materiale," Pune-o bifă lângă imagini13. UP "Nastryki" Data şi ora formatul "25/02/2005(Pentru confort, în acelaşi mod, puteţi selecta modul adecvat pentru pagina principală, pentru aceasta vom găsi Barza "Când te duci la pagina principală pentru a deschide" din setările generale. Puteţi schimba atât de aceeaşi culoare din bara de admin la întuneric pentru promptitudine.)14. Ai terminat!----------------------- Material modificat de djdorin - Joi, 07/06/2012, 1:50 PM
|
| |||
| |||