|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Ajutor design categorii!!! |
Ajutor design categorii!!! |
Salut!
Am o problema cu link-urile din categorii. Mi le afiseaza asa: si eu vreau sa le afiseze unul sub altul. am incercat sa schimb tema si acelasi rezulatat. |
doamne ce oameniii!!! cat ma puteti enerva astia care nu dati explicatii deloc utile. pai zii si tu unde gasesc aia mai omule.
|
admin9894, noi nu suntem magicieni sa ghicim in ce stadiu se afla fiecare user in parte ... unii au nevoie de informatii mai putin complexe iar altii (ca si tine) trebuie intrumati "cu un desen in paint" .
Nu cred ca era nevoie sa fii asa recalcitrant ca pana la urma majoritatea ajutam din placere nu din obligatie. In fine...sa o iau si eu mai obrazniceste , eu ar trebui sa ghicesc ce modul folosesti (Site News,File catalog etc.) ca sa te indrum exact unde ai nevoie? Ofera si tu toate detaliile si te voi ajuta. |
stii ce? singurul motiv pentru care nu te injur acum e ca nu vreau sa fiu banat.
mai bine nu posta daca nu te pricepi. daca postezi fi explicit si spune unde se afla asa zisul modul ca nu am de unde sa stiu. si paint sal folosesti tu bine? ce oamenii???!!! |
sa ma injuri?
nu ma pricep? sa-ti spun eu unde sa afla modului? Draga prietene, daca tu crezi ca eu merit sa fiu injurat si ca nu ma pricep sau ca sunt asa de "nesimtit" incat sa nu ghicesc ce modul folosesti tu pe website-ul tau...atunci renunt sa mai ofer ajutor pe acest forum. O ultima incercare totusi : Te duci in Panoul de control -> selectezi Modulul pe care il folosesti (exemplu: Site News,File catalog,Blog etc. (sper sa intelegi acum la ce ma refer)) -> apoi Setările modulului sau Module Settings (depinde in ce limba ai panoul de control) -> iar acolo al 6-lea rand trebuie sa ai Numărul de coloane din meniul categorii: sau Number of columns in the categories menu: (iar,depinde in ce limba ai panoul de control) si selectezi din 4 coloane , 1'a singura . Daca nici acum nu am fost explicit te invit sa ma injuri sau orice altceva , o seara placuta! |
ok am reusit. multumesc. acum stiu unde am gresit. am pus la file catalog sa fie pe 3 coloane ca eu credeam ca imi va pune intrarile pe 3 coloane.
scuze pentru aseara dar eram cam nervos |
| |||
| |||