|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Reclama (Filmele nu mai merg) |
Reclama |
Incepand din aceasta dimineata am constatat ca absolut toate filmele de pe site-ul meu dar si de pe alte site-uri nu mai merg .
Cand spun nu mai merg ,ma refer la faptul ca in momentul cand dau click pe unul dintre filme se deschide pentru a viziona filmul insa imediat dupa cateva secunde se transforma intr-o fereastra publicitara ,iar acolo ca sa poti vedea filmul respectiv este nevoie sa introduci numarul de telefon etc etc. Stie cineva ce sa intamplat?? Aseara mergeau perfect si mentionez ca eu nu aveam niciun fel de reclama pe site . |
Folosesc mozilla,filmele nu sant uploadate de mine sant bagat prin cod embed .
Acum m-am conectat de la o sala net si observ ca merg toate perfect ,insa ieri dimineata dadeam sa vad un film si in 2 secunde imi aparea acea reclama ,de fapt acele reclame deoarece la fiecare film imi deschide alt gen de reclama. Acum constat ca e totul ok si ca au disparut acele reclame si apropo nu am niciun film luat de pe TRILULILU iar problema care am avut-o eu am vazut ca era pe toate site-urile de filme pe care am intrat ,peste tot era la fel si culmea apareau aceleeasi reclame ca la mine .Sa speram ca a fost doar o chesti de moment si ca pe viitor nu vor mai fi probleme . |
Credeam ca sa rezolvat problema pe care o aveam la filme insa nu sa rezolvat .
Daca intru de pe Chrome merge ok pot vedea filmele si pot juca jocurile care le am pe site ,insa daca intru de pe Mozilla nu mai pot face nimic deoarece in locul ferestrei unde ar trebui sa vizionez filmul imi apare diverse reclame ,acum am constatat ca acest lucru mi se intampla si la jocuri . Am dezinstalat mozilla si l-am reinstalat din nou insa tot degeaba ,toti prietenii mei care intra pe site cu mozilla imi spun ca la ei este ok si ca nu au intampinat niciun fel de problema insa la mine nu stiu ce se sa intamplat ca nu mai pot folosi mozilla pentru a intra pe site . Acum am incercat sa uploadez o imagine in imageshack pentru a va arata ce fel de reclama imi apare si nici in imageshack nu mai pot face nimic Pana la urma am uploadat in managerul de fisiere al site-ului pentru a va arata ce imi apare la filme si la jocuri. Daca stie cineva care poate fi motivul ,il rog sa imi zica ce trebuie sa fac pentru a rezolva aceasta problema . Material modificat de marius15 - Duminică, 27/05/2012, 10:37 AM
|
Quote (Muşatinu) marius15, poate reclama asta vine de la playerul care folosesti, nu are nimic cu uCoz Da, stiu ca nu este de la Ucoz deoarece daca intru de la o sala de internet acolo intru cu mozilla si merge perfect fara sa imi apara reclamele ,iar de pe laptopul meu daca intru de pe google chrome totul e ok imi merg atat filmele cat si jocurile .Se pare ca sant singurul care nu poate vedea cu mozilla deoarece toti vizitatorii site-ului imi zic ca ei nu au aceasta problema .Musatinu ai zis ceva de player ,poate fi din aceasta cauza ??sincer nici nu stiu ce player folosesc si as vrea daca se poate sa imi dati un sfat in aceasta privintza. Adăugat (15/06/2012, 1:43 AM) |
marius15, din spusele tale singura problema ar fi fost un/o add-ons,extensie sau plugin instalat in browser, dar daca zici ca le-ai reinstalat si tot aceleasi probleme ai, sigur nu e (in caz ca le-ai dezinstalat/reintalat corect) .
Iti mai recomand sa dezinstalezi toate toollbar-urile, altceva nu stiu ce ar putea fi. Iar in legatura cu respectivul player ... stai linistit ca nu e de la el, daca era de la el aveai probleme pe orice PC/Laptop. |
Unde trebuie sa caut ca sa pot dezinstala toolbar-urile??? Am cautat la programe insa nu am gasit nimic iar in bara vad ca am vreo 3-4 .De la antivirus nu poate fi???
Nici nu mai stiu ce sa zic ... App site-ul ma anuntza ca vizitatorii site-ului vad prea multa reclama si ca ar putea sa ii deranjeze insa asa cum am zis daca intru de pe alt pc nu apare niciun fel de reclama . Material modificat de marius15 - Vineri, 15/06/2012, 3:04 AM
|
marius15, eu am avut o problema de genul cu un soft ce imi permitea sa descarc orice fisier video de pe orice site (daca detii astfel de soft-uri dezinstaleaza-le)
Sunt curios cu google chrome tot aceleasi probleme ai pe laptop sau doar cu mizilla firefox? |
| |||
| |||