|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Traffic Exchange ! (Vrei like-uri pe Facebook?) |
Traffic Exchange ! |
Ai un site castigi banuti cu el?
Atunci daca te intereseaza sa ai si fani, pe Facebook si Like-uri la site eu tile pot oferi. Preturile le gasiti mai jos 100 de Like-uri si fani pe Facebook pret 1 Euro 250 de Like-uri si fani pe Facebook pret 2,5Euro 500 de Like-uri si fani pe Facebook pret 4 Euro 1K de Like-uri si fani pe Facebook pret 9 Euro 2K de Like-uri si fani pe Facebook pret 13 Euro Pot vinde si traffic pe site ! 100 Vizite pe zi timp de 7 zile 2 euro 250 de vizite pe zi timp de 7 zile 4 euro 600 de vizite pe zi timp de 7 zile 6 euro 700 de vizite pe zi timp de 7 zile 10 euro 1000 de vizite pe zi timp de 7 zile 15 euro Pentru ce este bun? pai din moment ce trafficul iti creste foarte mult pe o anumita pagina web sau site astefl vei creste cu metoda SERP' intrecanduti site-urile concurente ajugand pe prima pagina bucurandute de vizitatori reali si afacerea ta devine mult mai cunoscuta dupa aceia Iti optimizez si site-ul Cu analize SEO, pentru indeare mult mai buna si aflare pozitie in google,page rank,pagini indexate,si cate sanse ai sa apari in google. Pachet Standard -O analiza pentru aflare pozitie in google dupa cuvinte cheie, creare cuvinte cheie. Pachet Personal -Analiza saptamanala pentru indexare in google, verificare meta tag,verificare page rank, Pachet Afacere -Analiza saptamana pentru indexare in google,verificare meta tag,creare meta tag, cautare linkuri moarte, Plata se face pe mobil prin transfer mobil sau prin card bancar Contact Yahoo Messenger >>>yonutzsweetboy<<< Material modificat de yonutz - Sâmbătă, 12/05/2012, 2:34 AM
|
Gravedigger, hmm nu creca ai inteles mesajul nu este traffic fals este traffic automat...iar WTA nu va pedepsi pe nimeni pentru ca sun vizitatorii reali care te viziteaza Site-ul tau pe cei de la WTA nui intreseaza pe ei ca te viziteaza 15 secunde cineva ii itereseaza sa nu fie ip-uri dinamice
ceia ce fac eu este legal 100% |
yonutz daca traficul e real ne poti arata si noua de unde il vom primi?
Adica nimeni nu da bani in vant ... ne trebuie mai multe informatii , vrem sa cumparam fapte(trafic real) nu doar vorbe. Quote (yonutz) Iti optimizez si site-ul Cu analize SEO, pentru indeare mult mai buna si aflare pozitie in google,page rank,pagini indexate,si cate sanse ai sa apari in google. Pachet Standard -O analiza pentru aflare pozitie in google dupa cuvinte cheie, creare cuvinte cheie. Pachet Personal -Analiza saptamanala pentru indexare in google, verificare meta tag,verificare page rank, Pachet Afacere -Analiza saptamana pentru indexare in google,verificare meta tag,creare meta tag, cautare linkuri moarte, Tot ce oferi tu aici contra const, pot oferi eu free pentru orice doritor de pe acest forum (astept PM de la voi) , e cam rusinos sa folosesti un tool free si sa ceri bani altora folosindu'l Si apropo: Quote (yonutz) Pentru ce este bun? pai din moment ce trafficul iti creste foarte mult pe o anumita pagina web sau site cresti in page rank si in google intrecanduti site-urile concurente ajugand pe prima pagina bucurandute de vizitatori reali si afacerea ta devine mult mai cunoscuta dupa aceia Aberatii toatale si eronate Page Rank-ul nu creste in functie de vizitatori ci de backlink-uri (adica atunci cand site-ul A are in sursa paginii un link (do follow) catre site-ul B ... site-ul B primeste 1 vot de la site-ul A crescandu'i popularitatea etc. ) Nu intreci pe nimeni in "google", cred ca ai vrut sa zici SERP's (Search Engine Rezults Page) cu traficul de pe site (poate daor in Top 100 pe http://top.ucoz.ro/ ) ... site-urile avanseaza in SERP's dupa calitatea continutului si backlink-urile (voturile) primite de la alte website-uri pe anumite cuvinte cheie folosite in ancora si bineinteles daca sunt pe aceeasi nisa. Cei ce nu sunt familiariza-ti cu acesti termeni (SERP's,Page Rank,Backlink,Do Follow,No Follow,Nisa,Achor etc. ) in general termeni de SEO (Search Engine Optimization) o sa incep sa postez ceva tutoriale cu explicatii mai pe intelesul tuturor pentru a evita astfel de "Experti" Seo care defapt nu stiu nici macar despre ce vorbesc. Tare as vrea ca majoritatea din voi sa inceapa sa invete SEO cat de putin sa vedeti unde ajung subdomeniile uCoz in "goagal" . PS: Nu sunt expert SEO dar cel putin sunt familiarizat cu termenii si daca scriu un cuvant stiu exact ce spun . |
Danny, da SERP's skz de greseala remoderez
Adăugat (12/05/2012, 1:36 AM) Quote (yonutz) yonutz daca traficul e real ne poti arata si noua de unde il vom primi? Adica nimeni nu da bani in vant ... ne trebuie mai multe informatii , vrem sa cumparam fapte(trafic real) nu doar vorbe. Voi face ancore si vor veni depe site-ul meu sau direct din sursa si am specificat ca lui Gravedigger, traffic automat. sunt vizitatori reali nu roboti |
WTA te scoate daca ai trafic indus scrie alb pe negru deci dupa cum zice si Danny, ma gandesc ca si ei WTA vreau sa contorizeze traficul real (mult sau putin) al siteurilor nu 1000 de oameni in pagina principala pentru 10 sec.
Sincer eu prefer 20-30 de vizitatori interesati de ceea ce ofera situl decat 1000 de oameni pe zi care nu vizualizeaza doar pagina principala. Nu ma stiu asa bine in ale SEO Page Rank s.a.m.d dar...........cam asta cred ca e ideea. Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
Quote (Chibo) WTA te scoate daca ai trafic indus scrie alb pe negru deci dupa cum zice si Danny, ma gandesc ca si ei WTA vreau sa contorizeze traficul real (mult sau putin) al siteurilor nu 1000 de oameni in pagina principala pentru 10 sec. Sincer eu prefer 20-30 de vizitatori interesati de ceea ce ofera situl decat 1000 de oameni pe zi care nu vizualizeaza doar pagina principala. Nu ma stiu asa bine in ale SEO Page Rank s.a.m.d dar...........cam asta cred ca e ideea. Stiu ca yonutz, vrea sa dezvolte aici o afacere dar eu unu asa cum zice si Chibo, am sa raman la traficul real... |
Chibo, pai din moment ce trafficul iti creste vei creste si tu in google in cuvinte cheie intrecanduti concureti dupa vor veni oameni care vor fii inresati de ceia ce cauti tu fiind pe prima pagina vei fi vizitat de cei interesati
acuma fiecare cum vrea Adăugat (12/05/2012, 1:52 PM) |
yonutz, ti-am explicat odata ca traficul nu te ajuta in SERP's deci nu mai insista ... iar din moment ce tu imi oferi trafic automat prin iframe eu nu am ce face cu el , acei vizitatori nu sunt pe site-ul meu de fapt (iar asta se cam numeste trafic virtual .
Iar chestia cu WTA e prea neinteresanta ... folositi Google Analytics (mult mai complex) |
Danny, fiecare cu google WTA ce foloseste fiecare eu mam referit traffic automat adica vizitatori care te viziteaza pentru niste benefici un anumit timp eu am 15 pus, ei te viziteaza 15 secunde iar ei sunt pe site-ul tau daca le place este treaba ta cum faci site-ul daca le place vor ramane daca nu vor merge in alta parte adica vine cam aja
traffic automat 1000 website-uri si fiecare se plimba prin ele 15 secunde. asta este traffic automat cel cu iframe se numeste falsificare vizitatori se foloseste la concurs vine ca un fel de ancora cum ar fi esti in 2 locuri de o data Repet .....vand traffic de calitate nu este fals nimic din ce vand Adăugat (13/05/2012, 2:24 AM) Material modificat de yonutz - Duminică, 13/05/2012, 3:21 AM
|
yonutz, mai exact puteai zice ca oferi traffic prin surfing si intelegeam din prima la ce te referi.
Nu-mi povesti mie de vizite , priveste => http://www.gtop.ro/stat/www.analysis.ucoz.com si e perioada cea mai proasta din ultimele 12 luni ca nu mai am timp de el , dar sa lasam aceasta nisa (filme online) , pe undeva e inevitabil sa nu ai vizite deoarece filmele online sunt printre cele mai cautate cuvinte cheie in SERP's . Ne poti spune de unde provin vizitele ce le vinzi? (Redirect,Motoare de cautare etc.) |
| |||
| |||