|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului cu ce cod pun si eu fiecare imagine intr-o rama (><) |
cu ce cod pun si eu fiecare imagine intr-o rama |
Cu ce cod pot pune imaginile de la mine pe site, de pe prima pagina . Link: BlezingStar.Ro
O rama nu conteaza, sa fie normala. |
Ice0Age, nu stiu daca se mai intampla la altcineva sau doar la mine dar la rezolutie de 1024 x 768 situl tau se vede foarte rau. schimba rezolutia pe 1024 si vezi,la mine de la 1152 cu 864 postarile incep sa se vada bine
Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
Chibo, sa-mi zici si mie printr-un mesaj ep privat daca vrei cum fac rezolutia si unde trebuie sa modific daca nu te superi.
Musatinu daca se poate sa-mi dai un link mai exact unde gasesc ce a ce-mi trebuie. Adăugat (02/05/2012, 12:16 PM) Material modificat de Ice0Age - Miercuri, 02/05/2012, 1:14 PM
|
cu ce pot sa te ajut eu este un print
ca sa iti faci o idee despre ce vorbesc. Situl este centrat mijloc indiferent de rezolutie, dar continutul acela nu (la rezolutia mea 1024 x 768), ......daca cineva are vreo idee de ce ? poate o sa iti spuna eu sincer cred ca e de la acea img "dute la seria......" sau ai uitat undeva sa pui un </div> zic eu ....acum poate e altceva. Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
Pana la urma ii dati si mie un raspuns , sau un link exact unde gasesc .?
Adăugat (02/05/2012, 8:55 PM) |
| |||
| |||