|
| Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului RE:Pagina materialului (Cum pot face sa apara?) |
| RE:Pagina materialului |
Am vazut pe mai multe situri ca in formularul de E-mail sau de comanda apare la subiect: RE:linkul pagini sau RE:numele postarii, ceva de genul.
Ce ar trebui adaugat in cod ca sa imi apara acest lucru? Code <tr><td>Subject:</td><td><input type="text" name="f2" size="30" style="width:95%;" maxlength="70"></td></tr> Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
Pai la subiect: RE:linkul paginii e datorata raspunderii mail-ului. Adica tu imi trimti un mail cu ceva si eu iti raspund o sa iti arate RE: [titlul subiectului]
|
nu mah refer la asta
ma intereseaza ca atunci cand cineva trimite un mail de pe o anumita pagina in acel mail sa apara linkul paginii de pe care a fost trimis (linkul paginii desore care este vorba). Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
yonutz, nu inteleg ce vrei sa spui ?
Adăugat (28/04/2012, 1:33 PM) Adăugat (28/04/2012, 1:36 PM) Adăugat (28/04/2012, 6:52 PM) Code <table id="table1" border="0" cellpadding="2" cellspacing="1" width="100%"><tbody><tr><td width="35%">Nume <font color="red">*</font>:</td><td><input name="f4" size="30" style="width: 95%;" maxlength="70" type="text"></td></tr> <tr><td>E-mail <font color="red">*</font>:</td><td><input name="f1" size="30" style="width: 95%;" maxlength="70" type="text"></td></tr> <tr><td>Telefon <font color="red">*</font>:</td><td><input name="f5" size="30" style="width: 95%;" maxlength="70" type="text"></td></tr> <tr><td>Referitor la <font color="red">*</font>:</td><td><input name="subject" id="subject" minlength="2" value="Comode Culoare Fag" type="text"></td></tr> <tr><td>Mesaj <font color="red">*</font>:</td><td><textarea rows="7" name="f3" cols="30" style="width: 95%;"></textarea></td></tr> <tr><td>Selecteaza produs <font color="red">*</font>:</td><td><select size="1" name="f6"><option>Comoda CF1</option><option>Comoda CF2</option><option>Comoda CF3</option><option>Comoda CF4</option><option>Comoda CF5</option></select></td></tr> <tr><td>Dimensiuni <font color="red">*</font>:</td><td><input name="f7" size="30" style="width: 95%;" maxlength="70" type="text"></td></tr> <tr><td>Alte detalii:</td><td><input name="f8" size="30" style="width: 95%;" maxlength="70" type="text"></td></tr><tr><td colspan="2" align="center"><br><input value="Send message" type="submit"></td></tr></tbody></table> In general acesta este formatul despre care vorbeam mai sus doar ca acum marea problema este ca in momentul in care completez acest formular si dau "Send message" nu merge:(( poate sa imi spuna cineva de ce? Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
initial am vrut ca acel formular adaugat de tine yonutz pe filme, sa fie cate unul sub fiecare produs (adica un formular din acela in fiecare pagina a produsului), astfel puteam face ca dupa REFERITOR LA: sa imi apara linkul paginii, daca aveam un singur formular de comanda pentru toate produsele nu puteam face sa apara linkul dupa referitor la:
Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
| |||
| |||