• Pagina 1 din 1
  • 1
RE:Pagina materialului
Chibo
Postări: 399
Reputație: 9
Mesaj # 1 | 8:09 PM
Am vazut pe mai multe situri ca in formularul de E-mail sau de comanda apare la subiect: RE:linkul pagini sau RE:numele postarii, ceva de genul.
Ce ar trebui adaugat in cod ca sa imi apara acest lucru?
Code
<tr><td>Subject:</td><td><input type="text" name="f2" size="30" style="width:95%;" maxlength="70"></td></tr>

Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
LuncaCernii
Postări: 89
Reputație: -1
Mesaj # 2 | 8:51 PM
Pai la subiect: RE:linkul paginii e datorata raspunderii mail-ului. Adica tu imi trimti un mail cu ceva si eu iti raspund o sa iti arate RE: [titlul subiectului]
Chibo
Mesaj # 3 | 5:11 PM
nu mah refer la asta
ma intereseaza ca atunci cand cineva trimite un mail de pe o anumita pagina in acel mail sa apara linkul paginii de pe care a fost trimis (linkul paginii desore care este vorba).

yonutz
Postări: 417
Reputație: 7
Mesaj # 4 | 5:00 AM
Chibo, functia spune unui prieten mise pare ca are acesta optiune
Chibo
Mesaj # 5 | 7:52 PM
yonutz, nu inteleg ce vrei sa spui ?

Adăugat (28/04/2012, 1:33 PM)
---------------------------------------------
eu vreau ceva de genul

Formular comanda

Nume.......
mail..........
Subiect: http://link pagina sau referitor la (nume postare)
campul acesta de subiect este foarte important pentru mine pentru ca am mai patit ca am primit un e-mail ceva de genul
"cat costa aceasta bucatarie?" intrebarea mea este "care bucatarie?:)" pentru ca acel utilizator scriind doar atat....nu pot sa imi dau seama despre care bucatarie este vorba....pe site la mine fiind mai multe.
de aceea as vrea ca acolo la subiect sa apara automat ceva care sa ma informeze despre ce e vorba, despre ce produs vorbim, ca altfel.......

Adăugat (28/04/2012, 1:36 PM)
tin sa precizez ca pe site aveam un singur formular la toate produsele, dar acum vreau sa fac pe pagina fiecarui produs formular propriu, pentru ca aceea comanda sa fie facuta direct din pagina materialului.

Adăugat (28/04/2012, 6:52 PM)
am facut in E-mail Forms un formular de comanda care arata asa

normal in pagina din imagine am copiat templateul formularului nu codul acesta $MFORM_2$
codul formularului este acesta

Code
<table id="table1" border="0" cellpadding="2" cellspacing="1" width="100%"><tbody><tr><td width="35%">Nume <font color="red">*</font>:</td><td><input name="f4" size="30" style="width: 95%;" maxlength="70" type="text"></td></tr>
<tr><td>E-mail <font color="red">*</font>:</td><td><input name="f1" size="30" style="width: 95%;" maxlength="70" type="text"></td></tr>
<tr><td>Telefon <font color="red">*</font>:</td><td><input name="f5" size="30" style="width: 95%;" maxlength="70" type="text"></td></tr>
<tr><td>Referitor la <font color="red">*</font>:</td><td><input name="subject" id="subject" minlength="2" value="Comode Culoare Fag" type="text"></td></tr>
<tr><td>Mesaj <font color="red">*</font>:</td><td><textarea rows="7" name="f3" cols="30" style="width: 95%;"></textarea></td></tr>
<tr><td>Selecteaza produs <font color="red">*</font>:</td><td><select size="1" name="f6"><option>Comoda CF1</option><option>Comoda CF2</option><option>Comoda CF3</option><option>Comoda CF4</option><option>Comoda CF5</option></select></td></tr>
<tr><td>Dimensiuni <font color="red">*</font>:</td><td><input name="f7" size="30" style="width: 95%;" maxlength="70" type="text"></td></tr>
<tr><td>Alte detalii:</td><td><input name="f8" size="30" style="width: 95%;" maxlength="70" type="text"></td></tr><tr><td colspan="2" align="center"><br><input value="Send message" type="submit"></td></tr></tbody></table>

In general acesta este formatul despre care vorbeam mai sus doar ca acum marea problema este ca in momentul in care completez acest formular si dau "Send message" nu merge:(( poate sa imi spuna cineva de ce?

yonutz
Postări: 417
Reputație: 7
Mesaj # 6 | 10:16 AM
ma Chibo, tu vrei cand primeste email sa vina cam aja nu?

De la: Contactaţi-ne//in loc de contactati-ne sa fie site-ul tau

iar la textul mesajului sa vina cam aja

Filme Online:etc: buna !

?daca da cautama aici -

Adăugat (29/04/2012, 9:16 AM)
Aici poti face un teste pune mesajul tau ce vrei si emialu tau si vei primi un email cu ce cred eu ca te intereseaza

Teste email Form

Material modificat de yonutz - Duminică, 29/04/2012, 10:16 AM
Chibo
Mesaj # 7 | 11:42 AM
initial am vrut ca acel formular adaugat de tine yonutz pe filme, sa fie cate unul sub fiecare produs (adica un formular din acela in fiecare pagina a produsului), astfel puteam face ca dupa REFERITOR LA: sa imi apara linkul paginii, daca aveam un singur formular de comanda pentru toate produsele nu puteam face sa apara linkul dupa referitor la:
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: