• Pagina 1 din 1
  • 1
sait stricat din cauza unei teme din cauza prostiei mele
Toninonr1
Postări: 114
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 12:56 PM
salut vreau sa va zic ca sunt foarte suparat pe mine si ca sunt un mare prost aseara am vrut sa scot un cot de la top123 si nu stiu ce am facut de miam stricat tot saitu am umblat din greseala la tema saitului la design din greseala si mia disparut tot ce aveam pe sait aveam un chat aveam reclame de google, aveam mai multe chesti pe sait si acuma mia ramas un iframe de la prima pagina si nu stiu cum sa fac sa fac sa il fac cum era la inceput cu tot ce aveam pe sait vreau sa imi spuneti mai am vreo sansa sal fac cum era inainte saitu .Si daca da ajutatima va rog foarte frumos.Era un sait care totusi avea 500 vizite pe zi si imi pare rau sal pierd. astai saitul daca va intereseaza www.digitvhd.ucoz.ro.
SkipY
Postări: 495
Reputație: 24
Mesaj # 2 | 2:52 PM
Toninonr1, atata timp cat nu ai un backup la design nu stiu daca mai poti face ceva inafara sa o iei de la capat cu design si sa iei fiecare cod in parte sa il pui. Cat timp cauti sa rezolvi asta ai fi putut sa o iei de la capat.
Toninonr1
Mesaj # 3 | 2:59 PM
nu stiu daca am facut backup nu poti intra tu sa vezi ce am facut la sait ? pt ca nu ma lasa sa bag nici alte teme nu ma lasa sa fac nici o schimbare la sait. eu imi aduc aminte ca am vrut sa bag o poza pe sait ca sa apara pe toata pagina poza si am stricat ceva la sait dar dupaia nu stiu ce am facut am facut saitu la fel cum era inaimte de a baga poza aia pe sait si acuma sincer nu stiu ce am fcut de nu mai pot recupera ce aveam inainte pe sait
SkipY
Postări: 495
Reputație: 24
Mesaj # 4 | 6:59 PM
Toninonr1, Ca sa vezi daca ai facut backup intrii aici : Customize design » Templates backup, si daca ai facut vei gasi un fisier gen : 1333292355.zip. Te duci in dreptul lui si dai restore.
Toninonr1
Mesaj # 5 | 8:36 PM
nu al am fisieru ala acuma mam apucat sa pun iar din codurile care le mai aveam si pe care le mai gasesc .Ma chinui sa pun iar codul de la facebook si nu mai reusesc sal pun
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: