|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Alte funcții Cum sa faci bani cu site-ul tau ucoz. |
Cum sa faci bani cu site-ul tau ucoz. |
Salut ,dupa cum spune si titlul topic ului o sa va arat o madalitate foarte simpla de a face ceva banuti cu ajutorul site ului dumneavoastra si anume cu ajutorul reclamelor.Pentru a obtine respectivele coduri pentru reclame pe care va trebuii sa le introduceti in codul vostru HTML va trebuii sa va inregistrati pe anumite site-uri de specialitate ,dintre care recomand 2 :
CPM Fun : CPM Fun Bidvertiser : Bidvertiser De ce recomand pe acestea 2 ? Pentru ca le folosesc si eu si sunt multumit de serviciile oferite si pentru ca fac plata pentru sume marunte Bidvertiser 10-20$ nu mai stiu exact ,dar scrie pe site daca verificati si CPM Fun 100$ Personal folosesc ambele servicii ,in urmatorul fel : Cate 3 reclame de la fiecare firma si ATENTIE mare : marimea anunturilor trebuie sa fie diferita,adica : Poti avea 3 coduri pentru 3 bannere de diferite marimi pentru fiecare site de specialitate in parte. Va multumesc pentru ca ati citit topic ul si va doresc succes in castigarea unor bani cinstiti de buzunar |
Si eu vreau sa stiu raspunsul
|
| |||
| |||