Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Alte funcții Cautare pe site ! |
Cautare pe site ! |
kollyma5086, la fiecare film trebuie să adaugi câteva tag-uri.Spre exmplu dacă scri "film......." la adăugare tag, atunci când o să cauți această denumire, o să găsești exact acel film.
http://gadget.ucoz.ro/radio.gif Sau cel puțin așa cred. Gadget.ucoz.ro - Știri IT, Top-uri și Review-uri
Material modificat de Andu - Marţi, 23/12/2014, 9:08 PM
|
Crazyness, am şters mesajul tău. Te rog ca pe viitor nu mai insulta utilizatorii. Fiecare are capacitatea sa de cunoştinţe, şi nu trebuie să-i criticăm după asta. Poţi să îţi promovezi site-ul în această temă de discuţie. De data asta ţi-am scăzut numai reputaţia. Data viitoare rişti penalizare.
|
si la mine este tot la fel nu imi gaseste ceea ce caut ma refer la adaugari recente cam din ultimele 2 luni.taguri pun la orice film adaug pe site de 2 ani si cautarea este dezastruoasa,rog sa rezolvati problema. siteul http://movieplex.ucoz.com
|
Andu, nu este cum zici tu asta e o problema de de la ucoz si o sa mai treaca 3 ani si tot nu se rezolva ..... am si taguri am tot prima toate bune si frumoase acuma nu mai merge nimica si ala Crazyness nu stiu daca ma jicnit pe mine da nu prea ma intereseaza
Adăugat (09/01/2015, 11:40 AM) |
kukoolcrivat, kollyma, situația cu search-ul este deja în atenția echipei tehnice și se caută o soluție pentru a fi rezolvată în cel mai scurt timp posibil.
Însă, din păcate există situații ce nu pot fi remediate de pe o zi pe alta, iar dacă perioada este ceva mai lungă decât ne-am dori, asta nu înseamnă că aceasta nu va fi soluționată Good things come to those who wait!
|
Salutare. Este posibil pe aceasta platforma sa creez un formular de cautare, dar sa-mi arate doar logarile si delogarile utilizatorilor cautati, asa cum sunt afisate in ,, JURNALUL DE ACTIUNE,,. Acolo apar toti, dar ma intereseaza sa-mi arate logarile si delogarile doar la cei selectati nu la toti. Daca ma poate ajuta cineva sunt dispus sa achit si o suma considerabila pentru asta. Multumesc.
|
| |||