• Pagina 1 din 1
  • 1
PROBLEME CU FACEBOOK... HELP...
gheorghedaniell
Postări: 3
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 5:46 PM
SA INCERC SA EXPLIC..... EU POSTEZ CEVA PE SITE... UN VIZITATOR INTRA, SI INCEARCA SE DISTRIBUIE ACEEA POSTARE... CAND DA CLICK PE ICONITA FACEBOOK.. IL TRIMITE LA CU TOTUL ALTA POSTARE DE A MEA (PE CARE AM DISTRIBUIT-O EU IERI).. SI II CERE SA POSTEZE ACEL LUCRU... SI NICI NU ARE POSIBILITATEA DE A INTRA PE CE DOREA...
AM MAI INCERCAT SA PUN SI ICONITA DE LA FACEBOOK IN BARA LATERALA SI CAND DAI CLIK MA TRIMITE LA ACEEASI POSTARE MAI VECHE... (CRED CA AR FI NORMAL SA TE TRIMITA LA PAGINA FACEBOOK..)
DACA CINEVA MA POATE AJUTA... AM CATEVA ZILE PE ACEST SITE ..ASA CA SUNT INCEPATOR.. ADICA HABARNAM... smile
cry
INCA CEVA... cand intru pe twitter ma trimite la pagina normala... adica la home..
Material modificat de gheorghedaniell - Miercuri, 05/11/2014, 5:51 PM
Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 2 | 6:32 PM
gheorghedaniell, specifică și adresa website-ului în cauză!
Good things come to those who wait!
gheorghedaniell
Postări: 3
Reputație: 0
Mesaj # 3 | 6:37 PM
online.ucoz.ro
Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 4 | 7:20 PM
Am încercat pe câteva articole, dar de fiecare dată apare informația corectă: http://screencast.com/t/4qjHRQMqdJ7 . Dacă ai exemple de pagini la care a apărut problema aceasta, te rog să ne dai link-ul și o captură de ecran.
În ceea ce privește Twitter - pentru a distribui un articol trebuie să fii logat în cont. Dacă nu ești autentificat, atunci te trimite mai întâi pe prima pagină.

Pe viitor, te rog insistent: nu mai folosi Caps Lock atunci când scrii un mesaj în cadrul forumului. Gândește-te și la cei care trebuie să-l citească wink

Good things come to those who wait!
gheorghedaniell
Postări: 3
Reputație: 0
Mesaj # 5 | 9:27 PM
cand dau click pe iconita facebook din bara laterala sau din partea de jos a paginii imi apare asta... https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http://online.ucoz.ro/
daca intru pe un articol am vazut ca e ok...

iar cand incerc sa ma conectez pe twitter imi da mesajul asta : Un moment!
Nu există niciun simbol de solicitare pentru această pagină. Aceasta este cheia specială de care avem nevoie de la aplicaţii care solicită acces la contul tău de Twitter. Te rugăm să te întorci la site-ul sau la aplicaţia care te-a trimis aici şi să încerci din nou; probabil că a fost doar o greşeală.
asta e link-ul...
https://api.twitter.com/oauth/authorize?oauth_token=
Joe
Postări: 771
Reputație: 41
Mesaj # 6 | 11:15 PM
gheorghedaniell, am încercat cu Twitter, şi pot să-ţi spun că funcţioneză. Poţi, te rog să dai link la pagina care vrei să o distribui (adresa URL completă a paginii)?
marius1577
Postări: 98
Reputație: 1
Mesaj # 7 | 3:17 PM
Buna ziua.Si eu am probleme cu distribuirea materialelor pe facebook.In momentul cand distribui un film pe facebook in loc de imaginea filmului imi apare logo-ul Ucoz acela de culoare portocalie.Mentionez ca inainte puteam distribui perfect cu imaginea filmului respectiv.
Joe
Postări: 771
Reputație: 41
Mesaj # 8 | 5:01 PM
marius1577, te rog menţionează linkul pe care vrei să-l distribui şi eventual trimite şi un screenshot despre ceea ce ai zis.
marius1577
Postări: 98
Reputație: 1
Mesaj # 9 | 5:15 PM
acum a inceput sa apara imaginile insa apar alte imagini si apar mari nu apar asa cum ar fi trebuit sa apara.Daca vrei incearca sa distribui acest film http://cinemax-online.com/load/filme_2014/camp_x_ray/26-1-0-1634][/url]

Joe
Postări: 771
Reputație: 41
Mesaj # 10 | 4:07 PM
marius1577, butonul de distribuire nu face parte din funcţiile integrate ale serviciului uCoz. În acest caz, problema nu e de la noi. Încearcă să-i contactezi pe cei de la Facebook.
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: