Comunitatea uCoz Concursuri Alte Concursuri uCoz City Grant (Creează website-ul orașului sau regiunii tale, în uCoz!) |
uCoz City Grant |
eu zic ca ar fi bine prin money grame si west union ar fi mai usor www.city-constanta.ucoz.com
|
cu cel mai multe LIKE -uri acum sa vedem cat de repede vor vira banii www.city-constanta.ucoz.com
|
Eu cred ca paypal este mai convenabil decat western sau moneygram, uitati-va aici la un articol despre Taxe si Comisioane PayPal
http://forum.softpedia.com/topic/769755-taxe-si-comisioane-paypal/ Material modificat de MitzZa - Miercuri, 16/01/2013, 12:56 PM
|
Am o intrebare, dar de ce pe granting.ucoz.ro nu au fost adaugati participantii care au putut avea o sansa la un premiu? Deci eu am am asteptat sa adauge participantii, nimic si nimic.
Website-ul tău poate fi aici! Intră în programul acum! Poi daca siteurile au fost inscrise de ce apar si acum siteurile care au aparut la startul concursului? Recomand statii cb si statii radio cb
Material modificat de kcamelia - Miercuri, 16/01/2013, 1:04 PM
|
la money grame si western union e gratis totul platesc cei care trimit banii taxele www.city-constanta.ucoz.com
|
@Mesac, fiecare reply facut de tine are adresa siteului tau. Exista semnatura, acolo se baga.
Prin PayPal e gratuit, retragerea pe card costa foarte putin si se poate trimite prin GIFT fara sa ia o taxa. Recomand statii cb si statii radio cb
|
Anunta lista castigatorilor dar lista participantilor, cine a fost inscris, ce site participa..?
Recomand statii cb si statii radio cb
|
| |||