|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Serviciile plătite Problema domeniu cadou? |
Problema domeniu cadou? |
Deci de 3 zile cred am cumparat un pachet pe 1 an de zile si desigur am primit si domeniul cadou.
L-am activat , l-am atasat pe site si ce sa vezi , aseara incercand sa imi accesez site-ul imi aparea mesajul acesta Quote Your IP was temporary blocked due to high requests flow. IP-ul dvs. a fost blocat temporar din cauza fluxului ridicat de accesări. Sau daca nu are sper sa imi poti explica ce se intampla ca imi tine cate 3-4 ore site-ul down. |
Danny, Adresa IP se blochează automat din cauza cererilor repetate primite. În acest caz, sistemul se autoprotejează, blocând IP-urile utilizatorilor care folosesc cereri de tip POST/GET în mod repetat (mai des de două ori într-un minut). Durata blocajului temporar este de aproximativ 3.5 ore. După expirarea acestui interval, adresa IP va fi deblocată, și va trebui să examinezi script-urile care sunt utilizate de website-ul tău - aceste script-uri pot trimite cereri către server cel mult o dată pe minut. Te rog, verifică dacă website-ul nu conține script-uri care trimit cereri în mod repetat catre server, imediat ce pagina s-a încărcat.
Domeniul primit cadou funcționează ok - pune te rog adresa site-ului tău, pentru a investiga situația. Merci! Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
Flavi, este un motiv concret de ce a fost blocat accesul și sigur se găsește menționat între cele de mai sus. În același timp, ne-am bucura tare mult ca la semnătură să apară website-ul creat în uCoz. Mulțumim
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
| |||
| |||