|
Comunitatea uCoz Altele Instrumente şi Script-uri Panoul de Control (nu ma pot autentifica in panul de control !) |
Panoul de Control |
Salut la toti !
recent mi-am procurat domeniu la site si l-am alipit ! si acum cand sunt pe site de pe domeniul nou nu ma pot auutentifica in panoul de control ( shop-md.net ) ca sa ma pot autentifica trebuie sa intru pe denumirea veche a siteului ( lacomanda.ucoz.com ) ce sa fac ca sa ma pot autentifica si de pe noua denumire ? |
DoubleNy, in ce sens nu te poti autentifica?
E posibil din cauza instabilitatii serverelor sa nu poti finaliza o autentificare reusita. Dupa remedierea problemei privind serverele si functionalitatea lor revino cu un mesaj daca sa remediat sau nu problema ta. |
Citat (daniel) daniel eu scriu pw si dau logare si scrie logare esuata . cumva trebuie sa pot schimba situl de acolo in loc de lacomanda... sa scriu shop-md.net ! este posibil ? Adăugat (01/09/2013, 10:05 PM) |
**************** !!!! voi nu intelegeti ? cineva din cei mai mari ( administratori,moderatori ) nu pot sa ma autentific in panou de control sau voi asa aveti grija de probleme ?
am nevoie urgen si acum sa explic problema clar ! 1 ) am atasat domeniu shop-md.net ( cel vechi e lacomanda.ucoz.com ) 2 ) cand intru pe shop-md.net si dau autentificare in panoul de control acolo situl e scris lacomanda.ucoz.com si nu pot sa schimb si scriu parola si scrie autentificare gresita . 3) din greseala in setari am adaugat www. la domeniu . si daca intru cu lacomanda.ucoz.com imi pune www in fata si nu pot sa scap de ele . si daca dau autentificare e aceeasi problema .!! am urgen nevoie sau nu va este clar !!!!!!!!!!!!!! va rog frumos scrieti-mi mesaj cat mai curand ! si credca o sa fac putin spam la mai multe teme deoarece vad ca nu cam atrageti atentia aici ! o sa-mi dati ban mii paralel ! este nevoie sa aveti grija de asa genuri de probleme ! |
| |||
| |||