|
Comunitatea uCoz Altele Instrumente şi Script-uri Script |
Script |
Salut !
Ajutati-ma cu un script care sa retina persoanele pe site ! Spre exemplu sa ii intrebe daca doreste sa paraseaca site-ul ! Vreu sa creez un echilibru ! Multi intra si es imediat ! Mersi Vizita-ti : photomd.ucoz.com |
Aici e nevoie de promovare fratica + materiale interesante si diferite - pentru orice gust. De ar fi vreun script, ar fi bine pentru toti )
Si observ ca nu pot scri nimic in campurile pentru autentificare. Ai vreo greseala in coduri. Doar pe pagina principala. Material modificat de Stapanul - Luni, 11/06/2012, 8:34 PM
|
Cu inregistrarea totul e bine. M-am inregistrat si eu. Pe pagina principala, cand dau sa scriu Nick-ul si parola, nu se primeste. Nu cred ca doar la mine e aceasta problema, deoarece am intrat in muzica si deja totul mergea bine.
|
Flavi uite aici un script anti copi sper sa iti placa
Code <script language=Javascript> <!-- var message=""; /////////////////////////////////// function clickIE() {if (document.all) {(message);return false;}} function clickNS(e) {if (document.layers||(document.getElementById&&!document.all)) { if (e.which==2||e.which==3) {(message);return false;}}} if (document.layers) {document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN);document.onmousedown=clickNS;} else{document.onmouseup=clickNS;document.oncontextmenu=clickIE;} document.oncontextmenu=new Function("return false") // --> </script> <script> window.onkeydown=function(event){ var e=event||window.event; if(e.keyCode===85 && e.ctrlKey===true){ e.stopPropagation(); e.preventDefault(); e.returnValue = false; return false; } } </script> |
CosminSpaceMusic, mersi chiar e bun ! Cel care lam avut eu era functional doar pentru google chrome dar aista e mai bun mersi
photomd.ucoz.com |
Flavi cu placere:D
|
| |||
| |||