|
Comunitatea uCoz Altele Comunicarea dintre utilizatori Abonare (cum pot face ?) |
Abonare |
Cum pot face ca intr-un block al meu sa pot pune acest lucru :
Introdu adresa de email si vei primi astfel automat direct in mailul tau filmele gratuite ce vor aparea pe Kz video.Com - Filme online gratis? AM vazut pe mai multe site-uri acest lucru ,unul dintre ele fiind acesta deAICI . Ce anume trebuie sa introduc la HTMLsau cum se face ceva sa arate cat mai bine ? |
marius15, va inregistrati pe http://feedburner.google.com inregistrati link-ul RSS catre modulul necesar apoi urmariti pasi de pe pagina:
|
Ok am facut asa cum ai zis Musatinu,insa am o problema .In momentul cand cineva doreste sa se aboneze este scos de pe site-ul meu si trimis la feedburner acolo are o fereastra in care poate adauga emailul etc .Eu as fi vrut sa fac exact asa cum au cei de pe site-ul dat mai sus de catre mine , sa se deschida o fereastra separat in care sa fie adaugat emailul,fara ca vizitatorul respectiv sa fie scos de pe site-ul meu .
Ma poti ajuat sa fac si acest lucru ?? Ca in exemplul dat de mine mai sus. AICI las ca sa vezi cum este la mine . Multumesc mult pentru ajutorul pe care ni-l dai aici . |
se pare ca nu ati copiat codul care trebuie:
Eu am facut la mine merge perfect, apare o fereasta mica in care sa introdc codul de securitate Atașamente:
0940058.png
(66.5 Kb)
|
Mie de ce imi apare asa
Adăugat (14/03/2013, 5:30 PM) Adăugat (17/03/2013, 11:03 AM) TvLive-HD "Posturi TV , Radio si Scoruri LIVE !"
|
| |||
| |||