|
Comunitatea uCoz Altele Comunicarea dintre utilizatori Virus sau ce se intampla??? (Site cinemax-online.com) |
Virus sau ce se intampla??? |
De vreo cateva zile am o problema pe site-ul meu si nu stiu de unde poate veni aceasta problema deoarece nu am modificat absolut nimic la site.
La accesarea site-ului se deschide o pagina rosie pe care imi spune ca site-eul este virusat. Tot pe aceea pagina apar trei optiuni iesire de pe pagina,citeste mai mult si acceseaza site-ul. Am observat ca nici vizitatori nu mai am pe site de cateva zile si nici pagina celor de la gtop nu o mai pot activa . Am trimis linck-ul site-ului mai multor prieteni de pe facebook si mi-au confirmat si ei acelasi lucru. Ma puteti ajuta cu aceasta problema??? Adăugat (16/11/2016, 3:25 PM) |
Nu pot confirma prezența paginii roșii deoarece pot accesa site-ul fără probleme. Însă, de regulă, aceasta apare atunci când Google identifică o neregulă pe site și-l consideră a fi nesigur. Atunci când aceasta apare, trebuie contactați cei de la Google pentru a afla sursa ei (dacă rețin bine, există și opțiunea de contact pe pagina respectivă).
Good things come to those who wait!
|
| |||
| |||