|
Comunitatea uCoz Altele Comunicarea dintre utilizatori Parere Site! |
Parere Site! |
Nu sunt expert in domeniul designului, insa, priveste atent site-ul tau, apoi priveste un oarecare site facut de experti, indiferent de catagoria site-ului, oare chiar iti place ca cursorul mausului sa aiba asa forma? Oare chiar iti place sa ai asa font la text? Deci, cursorul si tot scrisul, atit din meniul de sus, cit practit de peste tot, e oribil. + ar fi sa schimbi logoul, nu arata bine, incearca unul de culoare alba, poate ca s-ar privi mai fain, si un alt font, acesta la fel e oribil.
|
Salut,
In primul rand, inlocuieste fontul principal al forumului, adica cel actual, de tip horror , cu unul mai... putin "dezamagitor". Mie, sincer, nu imi plac deloc efectele si fonturile "extremiste", care "strica la ochi"... . Ti-am spus, modifica acel font cu altul. De preferat, Arial, Myriad Pro sau Agoestoesan Ti-am facut un logo, sper sa iti placa http://www.dailytalk.eu/Imagini/filmetorrentlogo.png Header-ul e chiar minunat, imi ofera o stare de spirit cu totul si cu totul speciala, de parca as fi chiar la cinema De background nu am ce spune, decat ca se potriveste pe o nișă de filme online. Daca mai ai nevoie de sfaturi, sunt disponibil :P -Webcoder&Webmaster,designer,gamer-
Va astept si pe www.dailytalk.eu Material modificat de Kames - Luni, 19/01/2015, 9:53 PM
|
frumos site!
|
| |||
| |||