|
Comunitatea uCoz Altele Comunicarea dintre utilizatori Sfaturi site |
Sfaturi site |
Salut, am şi eu nevoie de ajutorul vostru ,dacă vreţi să mă ajutaţi bineînteles .
Am facut un site link şi am lucrat la el doar la forum ,nu mai am idei ce să fac la el , dacă sunteţi amabili să imi daţi cateva sfaturi ce să mai fac la el. Accept şi critici :p, ce am făcut bine ce nu , orice sfat este bine primit . Pe site vor fi postate tutoriale (diverse domeni) , şi utilizatori vor putea intreba orice doresc şi eu o să îi ajut cu ce pot ( site-ul nu va fi neaparat despre Ucoz ) . Dacă mai aveţi păreri ce să mai adaug pe el ,spuneţi Mulţumesc mult !!! |
Devil, sa nu crezi ca team criticat mie imi plake extrem munca ta este prea bun frate la scrpturi
Adăugat (27/11/2011, 7:29 PM) --------------------------------------------- eu am un script de bara laterala cu urmatoarele optiuni Profilul utilizatorului mini Topul utilizatorilor Ultimele mesaje pestate pe forum este foarte bun acest script pentru forumul tau eu zic ca lam facut la timp si frumos pentru tine aici vei gasi scriptul Scriptul bara laterala ucoz Adăugat (27/11/2011, 7:49 PM) Material modificat de yonutz - Duminică, 27/11/2011, 8:29 PM
|
| |||
| |||