|
Comunitatea uCoz Altele Comunicarea dintre utilizatori Pareri si sugestii |
Pareri si sugestii |
As dori si eu de la cine binevoieste sa-si exprime parerea lui/ei despre site-ul http://vezivideo.ucoz.ro/ !!
Multumesc! |
CreareWebsite, din cap in picioare
1 - e urat si fara de folos traducerea, nu traduce bine. 2 - Principală » Video: 577 nu cred ca e nevoie de el. 3 - la fel nu e nevoie de page selector de sus. 4 - Block-ul "Bun venit pe site" si nu e nimic... uite ca e cu rima. 5 - Block-ul cautare, mai bine il stergi si pui forma de cautare in loc de prostia cu traducere. 6 - Forma de autentificare, pune pe aia noua. 7 - Block-ul "Ultimele comentari" trebu modificat, e prea simplu. 8 - Block-ul taguri e din era trecutului 9 - Block-ul fota sau vezi tot continutul sau il scoti, treaba cu scrolu e urat. 10 - in aspectul intrarii iconita autorului pune sa fie alb. 11 - Borderul de la page scroll de jos ar trebui sa nu fie. 12 - si intr-un final, unde e footer-ul si unde e copyright-ul ucoz? maine vei ramane fara site |
Este si ea. De ce spui asta? Altul mai "omenos" chiar nu am fost in stare sa pun si de gasit e net nu am gasit ceva interesant Trebuia sa umplu locul ala cu ceva ... e temporal pana gasesc altceva mai interesant! Ai dreptate cu scrolul ala .... Nu inteleg ... si intr-un final, unde e footer-ul si unde e copyright-ul ucoz? maine vei ramane fara site Ioi. corect Cum fac sa-l pun iar?? Nici nu mi-am dat seama ca nu mai e, nu ma deranja cu absolut nimic si mi se pare penibil sa-l scoti ca "te-ar deranja". Te rog ajuta-ma cum sa-l pun la loc! Adăugat (05/09/2014, 7:12 PM) - si intr-un final, unde e footer-ul si unde e copyright-ul ucoz? maine vei ramane fara site biggrin Chiar ma miram :))) Era sub wigetul ala negru din subsolul site-ului :))) Am dezactivat wigetul, rezolvat |
CreareWebsite, nu nu, daca ar fi fost forma NEW, nu ar fi butonu autintificare prin uID si mai jos forma veche de autentificare. uite in setarile utilizatorului din CP.
2. scoate page scroll de sus si vezi cum va fi fara. 3. aceasta iconita, in paint fa-o alba. Atașamente:
5197690.gif
(133.0 Kb)
|
Adica sa elimin "Pagini: 1 2 3 .. 23 24 25 »" ? Adăugat (05/09/2014, 7:46 PM) CreareWebsite, nu nu, daca ar fi fost forma NEW, nu ar fi butonu autintificare prin uID si mai jos forma veche de autentificare. uite in setarile utilizatorului din CP. Merge autentificarea si prin fb si google... Adăugat (05/09/2014, 7:46 PM) In seara asta o voi modifica. Multumesc! |
Felicitări pentru munca depusă.
|
| |||
| |||