|
Comunitatea uCoz Altele Comunicarea dintre utilizatori Site de vanzare |
Site de vanzare |
DAU site-ul http://jocurigratis.ucoz.ro/ GRATUIT!
Cei care sunt interesati va rog sa-mi lasati un PM (mesaj privat). Adăugat (10/08/2014, 5:05 PM) --------------------------------------------- Nu-l doreste nimeni? Material modificat de CreareWebsite - Marţi, 12/08/2014, 1:53 AM
|
Motivele pentru care nimeni nu-i interesat de site:
Remus, dacă am uitat ceva, te rog, dă-ne ştire |
CreareWebsite, nu vreau sa te critic, poate e un inceput bun poate pentru tine e ok dar nu te astepta sa vinzi un site ca asta, e exact cum a zis bigblog in plus oricine ar putea sa-si faca un asemenea site in cateva minute, nu e nevoie de 4 euro.
Totul tine de aspect, concentreaza`te pe asta si sigur va da rezultate |
DE VANZARE SITE www.artasicalatorii.com ,am site-ul aprobat de CHITIKA si urmeaza sa fie aprobat si de adsense . Are SEO facut si este inregistrat pe YANDEX;BING;GOOGLE ADSENSE;ANALITYCS;GOOGLE si pe majoritatea motoarelor de cautare . Se poate vereifica daca doriti . Am 1600 de postari si pretul este de 200 Euro negociabil . Este achitat pana in 25 MARTIE 2017 . Cine doreste si este in teresat de cumpararea acestui site ma poate contacta marindorel56@yahoo.com si acolo putem negocia si putem vorbi mai multe .
Vizualizări 39616 Gazde 2660 Vizitatori 5808 other 355 Yahoo! 17 Google 14 Yandex 5 România 1018 Statele Unite ale Americii 346 Germania 194 Franţa 72 Ucraina 48 Federaţia Rusă 42 China 16 Italia 16 Canada 14 Finlanda 3 Japonia 3 Moldova 3 Olanda 3 Bulgaria 2 Marea Britanie 2 Slovenia 2 Austria 1 Australia 1 Danemarca 1 Spania 1 Total 1792 Astept sa ma contactati marindorel56@yahoo.com |
bigblog, daca ai fii langa mine in momentul de fata te-as topii cu bataia.Cine te crezi tu de vii cu comentarii de genul :
Design neîncântător Logo urât, fără transparenţă Recipientul e mare de tot (cred că asta intră la primul punct) Pe site sunt jocurile care implicit le pune uCoz când instalezi modulul Esti cumva webdeveloper cu acte in regula si nu stiu eu ? Fiecare face ce poate (stie) si dupa resursele pe care le are.Chiar nu stiu cum a ajuns unul ca tine sa fie moderatorul forum ului ucoz Romania. Daca imi stergi mesajul sa te gandesti de 10 ori inainte sa o faci. |
| |||
| |||