|
Comunitatea uCoz Altele Comunicarea dintre utilizatori Ascundere cod adsene |
Ascundere cod adsene |
Salut , Am observat mai multe siteuri ca ascund codul adsense pe site intru asa mod in cat poate pune cate reclame vrea el pe site , sitiu cu siguranta ca este interzis terminilor si conditilor adsense , insa deja vad pe acele siteuri reclama dubla deja mai bine de 6 luni , cum este posibil de dublat reclama adsense ?
Da acum au schimbat putin desingul la site si au pus doar 4 pe interfata ,temporar , deoacere google odata la 3 luni fac verificari manual a fiecarui site de aia au mai scos din reclame si totusi stiu ca sunt admise doar 3 relclame Material modificat de Flavi - Miercuri, 04/09/2013, 9:12 PM
|
Flavi, eu din ce stiu sunt admise 6 bannere de catre google adsense.
3 bannere imagine si 3 bannere text (sunt convins pentru ca am folosit mult timp adsense) Pe website-ul furnizat de tine sunt 4 reclame de tip imagine: 3 de la - Google Adsense 1 de la - Matomy Media Group prin programul de affiliere pentru publishers |
Danny, frate , deja am inteles care e faza dupa o cercetare amanuntita a sitelui respectiv
faza este ca acel utilizator utilizeaza doua conturi de adsens pe un singur site ! suta la suta nu poti amagi robot.txt de la google ca sa poti pune mai mult de 3 reclame de tip baner/text/imag. Si ce e inportant ca google nu specifica nicaeri ca este interzis de apune reclame de tip adesens de pe doua sau mai multe conturi pe un singur site ! cred ca faza este sa fii doar smecher si facem schimb de reclame tu pui la mine pe site eu la tine de doua ori castigi p.s/ cu siguranta ambele siteuri trebuie sa fie compatibile cu programul adsense ca de nu ne blocheaza pe ambii Material modificat de Flavi - Miercuri, 04/09/2013, 9:09 PM
|
Flavi, ti-am scris mai sus ca nu are mai mult de 3 reclame de tip imagine de la adsense...sunt 4 intradevar insa 1 nu apartine de adsense ci doar 3 dintre ele.
Da in TOS-ul lor se specifica ca ai voie sa folosesti reclame de pe cate conturi vrei, aceasta tehnica se foloseste cand mai multi editori se hotarasc sa construiasca un website(scriind toti articole)...deci fiecare va afisa reclame din contul propriu adsense. |
nustiu te arata in romania dar in md arata in felul urmator
banerul de jos cu codul de urmarie ca-pub-316214xxxxxxxxxx celel late banere sus , centru,dreapta lateral cu codul de urmarire ca-pub-982536xxxxxxxx el utilizeaza doua conturi este clar ca buna ziua ! poti verifica si singur Material modificat de Flavi - Miercuri, 04/09/2013, 11:14 PM
|
Flavi, ti-am zis ca e de la Matomy Media Group ... e printr-un program de afiliere
El cu Matomy Media Group si Matomy Media Group cu Adsense Adăugat (05/09/2013, 1:26 AM) |
| |||
| |||