• Pagina 1 din 1
  • 1
PLayer video de lz youtube .
Resppect
Postări: 156
Reputație: 2
Mesaj # 1 | 5:59 PM
SALLutare tuturor ... Vreau să intreb ceva dacă e posibil si de unde să eau ... Eu am site radio Mixmy.tk si vreau să caut să pun un player video de la youtube dar să aibă functiile urmatoare : săi pot pune autostart , si să pot pune adresela la video dorit să ruleze - , nu să fe doar un video si atit . Vreau ca cu el sa fac as ceva . Sal pun sus in partea de sus ca căciuliţă sau in loc de logo . Si cum ziceam ca e un site radio , să sting muzica si să pun vriun video să ruleze dar tot pe muzica ca să inlocuesc chind vreau plăyerul audio .nustiu cum să explic mai bine zzzz . Poate că mati inteles . Dacă da astept ceva răspunsuri ..

Adăugat (06/08/2013, 4:36 PM)
---------------------------------------------
cu volum ,, ca sa pot pune ce volum vreau

Adăugat (06/08/2013, 4:59 PM)
Am gasit codul ..... da cum sa fac volumul 0

<b>www.filmed.tk</b> <i>Video Portal MD </i>
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 2 | 1:34 PM
Resppect, unde ai găsit codul? dacă lași sursa poate vedem noi și ne dăm seama cum să facem volumul 0.
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
Crazyness
Postări: 331
Reputație: 6
Mesaj # 3 | 3:54 PM
Raver, este iframe de pe youtube m-am uitat eu smile

Adăugat (07/08/2013, 2:54 PM)

Cod
<center>
<iframe title="YouTube video player" width="750" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/CFoxIkw4xJU?play=1" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>
</center>

Resppect
Postări: 156
Reputație: 2
Mesaj # 4 | 6:46 PM
da da e ala ... De unde pot lua că să pot pune . Volum 0 să fie doar video asa de fundal .. sad poate stiti voi vreo un player video de la youtube ...? ,.
<b>www.filmed.tk</b> <i>Video Portal MD </i>
Crazyness
Postări: 331
Reputație: 6
Mesaj # 5 | 7:49 PM
Resppect, youtube are un singur player video :)) acela pe care il ai pe site ! Incearca asta :JW Player

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: