|
Comunitatea uCoz Altele Comunicarea dintre utilizatori PLayer video de lz youtube . |
PLayer video de lz youtube . |
SALLutare tuturor ... Vreau să intreb ceva dacă e posibil si de unde să eau ... Eu am site radio Mixmy.tk si vreau să caut să pun un player video de la youtube dar să aibă functiile urmatoare : săi pot pune autostart , si să pot pune adresela la video dorit să ruleze - , nu să fe doar un video si atit . Vreau ca cu el sa fac as ceva . Sal pun sus in partea de sus ca căciuliţă sau in loc de logo . Si cum ziceam ca e un site radio , să sting muzica si să pun vriun video să ruleze dar tot pe muzica ca să inlocuesc chind vreau plăyerul audio .nustiu cum să explic mai bine zzzz . Poate că mati inteles . Dacă da astept ceva răspunsuri ..
Adăugat (06/08/2013, 4:36 PM) Adăugat (06/08/2013, 4:59 PM) <b>www.filmed.tk</b> <i>Video Portal MD </i>
|
Raver, este iframe de pe youtube m-am uitat eu
Adăugat (07/08/2013, 2:54 PM) Cod <center> <iframe title="YouTube video player" width="750" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/CFoxIkw4xJU?play=1" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe> </center> |
| |||
| |||