|
Comunitatea uCoz Altele Comunicarea dintre utilizatori siteul imi este blocat miau zis ca am ascuns drepturile ucoz |
siteul imi este blocat miau zis ca am ascuns drepturile ucoz |
Djony, dacă achiziționezi serviciul pentru eliminarea drepturilor de autor la 4.99$/lună, pe perioada din momentul în care a fost creat site-ul și până în prezent, acesta îți va fi deblocat. Site-ul tău a fost creat pe 26/3/2013, ceea ce înseamnă că trebuie să achiți serviciul pe 4 luni. Pentru a face acest lucru, mergi în Panoul de Control -> Servicii plătite -> Servicii plătite -> Spațiu pe disc și bannere -> Şterge drepturile de autor uCoz. Acolo selectezi 4 luni.
Dacă ești în Republica Moldova, plata poate fi făcută prin WebMoney, iar detalii despre cum se face aceasta găsești în această discuție. Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
Djony, YOYOYO,
Citat (YOYOYO) alt site . Nu poate sa faca alt site , ii trebuie un nou cont de uCoz pentru ca am incercat site-urile lui si nu merge niciunul , i-au blocat contul . Trebuie doar sa urmeze pasii descrisi de Raver daca mai vrea site-urile lui inapoi http://CMovies.net Priveşte filme online CMovies
Material modificat de Joker6185 - Sâmbătă, 13/07/2013, 1:30 AM
|
| |||
| |||