|
Comunitatea uCoz Altele Comunicarea dintre utilizatori Cele mai bune metode de promovare cu buget mic |
Cele mai bune metode de promovare cu buget mic |
Salut, care credeţi că sunt cele mai bune metode de promovare a unui website atunci când dispui de un buget mai mic? Să zicem vrei să investeşti 100 ron pe lună. Momentan îmi vin în gând două variante, adf.ly si facebook.
|
TheGame, depinde ce vrei să promovezi..Din punctul meu de vedere Google Adwords este cea mai bună variantă -> Oamenii care caută serviciu/produsul pe care vrei tu sa îl promovezi, chiar au nevoie de acesta deci, ROI-ul tău (return of investment) este cel mai bun prin această variantă.
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
Vreau să îmi promovez site-ul cu poze şi videoclipuri haioase, întradevăr Google Adwords îţi aduce vizitatori noi interesaţi de conţinutul site-ulu însă ultima oară când l-am folosit(acum vreo 2 ani) ştiu că minimul de depunere era de 200 ron iar eu vreau să încep cu 100 ron.
|
TheGame, poți începe cu 200 de RON pe care îi utilizezi în 2 luni, nu trebuie să cheltuiești totul într-o lună. Focus-ul trebuie pe cuvintele cheie care îți aduc utilizatori relevanți și interesați de conținut.
Oricum, la un website de tipul acesta m-aș concentra mai mult pe comunitate pentru că, un produs de genul ăsta are capacitatea de a produce viralitate mai ales în cadrul publicului tânar. Ce mai poți face pentru promovare este să strigi puțin pe TPU și pe diverse Forum-uri care au rubrici de divertisment, să-l înscrii în câteva directoare web, să faci link-exchange cu alte site-uri de profil (sau să mai cumperi link-uri în Piața de Link-uri), etc. Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
TheGame, parerea mea este , ca daca ai continut bun (calitativ), un design relativ pe site cu siguranta google ea inconsideratie si iti aduce vizitatori din cautari directe . Inportant , este ca sa-l optimizezi bine site-ul , sa nu uiti de tagu-ri, sa nu uiti de linkuri bune ( 40% din vizitatori vin din linkuri si denumiri exacte , ce sunt generate de site-ul tau ) si multe alte criteri ce iti favorizeaza promovoarea propriu zisa , si inca ceva un plus iti mai aduce si retele de socializare. Este mult de vb la acest capitol ... ( este posibil si fara investitie pentru promovare sa ai succesul bine meriatat) ...
Succes |
| |||
| |||