• Pagina 1 din 1
  • 1
Cele mai bune metode de promovare cu buget mic
TheGame
Postări: 376
Reputație: 7
Mesaj # 1 | 12:52 PM
Salut, care credeţi că sunt cele mai bune metode de promovare a unui website atunci când dispui de un buget mai mic? Să zicem vrei să investeşti 100 ron pe lună. Momentan îmi vin în gând două variante, adf.ly si facebook.
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 2 | 1:09 PM
TheGame, depinde ce vrei să promovezi..Din punctul meu de vedere Google Adwords este cea mai bună variantă -> Oamenii care caută serviciu/produsul pe care vrei tu sa îl promovezi, chiar au nevoie de acesta deci, ROI-ul tău (return of investment) este cel mai bun prin această variantă.
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
TheGame
Postări: 376
Reputație: 7
Mesaj # 3 | 1:40 PM
Vreau să îmi promovez site-ul cu poze şi videoclipuri haioase, întradevăr Google Adwords îţi aduce vizitatori noi interesaţi de conţinutul site-ulu însă ultima oară când l-am folosit(acum vreo 2 ani) ştiu că minimul de depunere era de 200 ron iar eu vreau să încep cu 100 ron.
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 4 | 5:07 PM
TheGame, poți începe cu 200 de RON pe care îi utilizezi în 2 luni, nu trebuie să cheltuiești totul într-o lună. Focus-ul trebuie pe cuvintele cheie care îți aduc utilizatori relevanți și interesați de conținut.

Oricum, la un website de tipul acesta m-aș concentra mai mult pe comunitate pentru că, un produs de genul ăsta are capacitatea de a produce viralitate mai ales în cadrul publicului tânar.

Ce mai poți face pentru promovare este să strigi puțin pe TPU și pe diverse Forum-uri care au rubrici de divertisment, să-l înscrii în câteva directoare web, să faci link-exchange cu alte site-uri de profil (sau să mai cumperi link-uri în Piața de Link-uri), etc.

Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 5 | 7:51 PM
TheGame, mai bine strangi banii pentru o promovare mai buna, pana atunci bagi site-ul in directoare web graturie. SI da poti promova pe facebook creend o pagina si postand pe ea toate intrarile de pe site.
Flavi
Postări: 258
Reputație: 14
Mesaj # 6 | 11:39 AM
TheGame, parerea mea este , ca daca ai continut bun (calitativ), un design relativ pe site cu siguranta google ea inconsideratie si iti aduce vizitatori din cautari directe . Inportant , este ca sa-l optimizezi bine site-ul , sa nu uiti de tagu-ri, sa nu uiti de linkuri bune ( 40% din vizitatori vin din linkuri si denumiri exacte , ce sunt generate de site-ul tau ) si multe alte criteri ce iti favorizeaza promovoarea propriu zisa , si inca ceva un plus iti mai aduce si retele de socializare. Este mult de vb la acest capitol ... ( este posibil si fara investitie pentru promovare sa ai succesul bine meriatat) ...

Succes

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: