|
Comunitatea uCoz Altele Comunicarea dintre utilizatori Eveniment cu Ucoz :d |
Eveniment cu Ucoz :d |
Eri am ghindit la un eveniment si azi lam pus in functie . Vreau sa fac(em) un Water Day - ca sai fac putina publicitate siteului Ultrarius.ucoz.com .. Cine este din Chisinau si doreste sa se distreze , sa vina pe 15 august in fata Palatului de Opera si Balet .. :d .. si cred ca va fi si televiziunea si iar Ucoz la tv :d
Adăugat (21/05/2013, 8:02 PM) <b>www.filmed.tk</b> <i>Video Portal MD </i>
|
Resppect, Sincer la site-ul tau nici nu ai la ce sa faci publicitate
http://CMovies.net Priveşte filme online CMovies
|
Joker6185, iti tii asa commentarii in tn.. xXx_vasya_xXx, stai ca tio trimit . Vrei sa vii ??
Adăugat (22/05/2013, 11:56 AM) <b>www.filmed.tk</b> <i>Video Portal MD </i>
|
Resppect, in primul rand iti zic eu sa nu te obosesti . Site-ul tau arata ca o "cocina" . Eu am intrat pe el si nu cred ca e cv interesant acolo . Ai si tu un chat pe acolo 2 , 3 stiri care nau nicio logica + o gramada de obiecte flash si html5 . Resppect, ala nui site frate.Tu zici ca vrei sa faci reclama la acest site . Gandestete in primul rand ca nui nimic de vazut pe el + ca ai radioul ala abuziv care te face sa iesi automat de pe site ..... Dovada sunt statisticile tale . Ieri pe 21.05.13 ai avut doar 20 . Invata sa faci un site frumos cu continut si dupa fai reclama .
|
ok ms pentru sfat... EU cHIar doresc sa fac un site frumos dar inka nu stiu cum daca mar ajuta cineva sal fac pe unul de ex pe ultrarius as fi ft mulţumit . Am multe idei de promovare a siteului dar ai dreptate trb sa am un site frumos pentru al promova .. Poate ma ajuta cineva ?? Va rog ft mult ..
<b>www.filmed.tk</b> <i>Video Portal MD </i>
|
Resppect, primul pas pe care îl poți face este să generezi un conținut folositor pentru vizitatorii site-ului tău. Website-ul trebuie să fie organizat și atractiv din punct de vedere vizual. Exprimările trebuie să fie corecte, fără greșeli gramaticale, atât în comunicarea cu membrii site-ului cât și în cadrul conținutului pe care îl dezvolți.
Uite câteva articole utile care prezintă, la modul general, cam ce trebuie să faci pentru a avea un website de succes, cu metodele de promovare potrivite. Ai un articol util pe forum, apoi Aici, aici și aici. Asta așa, în mare pentru că, situația este mult mai complexă. Cheia tuturor este munca și perseverența, lucruri care ți le pot confirma toți ceilalți utilizatori care au website-uri în sistemul uCoz. Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
Resppect, Nu a fost un comentariu Resppect, Si daca te-ai uita atent nici Raver, si nicilupyHD, sint de acord cu mine , acela la tine nu e site e doar html generat si aruncat pe site
http://CMovies.net Priveşte filme online CMovies
|
ndeea Joker6185, ms mult Raver, Ravee tu nu stii cum se face un site radio care sa incarc eu muzica in playlist ??
Adăugat (23/05/2013, 8:25 AM) <b>www.filmed.tk</b> <i>Video Portal MD </i>
|
Resppect, urmează discuția din topicul de aici, sigur găsești răspunsul.
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
Resppect, dacă vrei să îți îmbunătățești site-ul sunt de părere că ar trebuii să înveți și câteva limbajele limbaje de programare, ți-aș sugera să începi să începi cu cele de bază, HTML iar apoi CSS. Odată ce ai învățat aceste limbaje de programare îți va fi mult mai ușor să îți moderezi conținutul. Poți învăța aceste limbaje de programare cu ajutorul acestui site www.codecademy.com care oferă lecții de programare gratuite .
Material modificat de TheGame - Miercuri, 29/05/2013, 2:00 AM
|
| |||
| |||