• Pagina 1 din 1
  • 1
Va rog ajutor ! Server shoutcast
Flavi
Postări: 258
Reputație: 14
Mesaj # 1 | 1:22 AM
Salut ,
Sugera-timi va rog un server bun shoutcast , sa nu existe probleme intre conexiuni ( ma refer , Live / auto dj si auto dj /live ) sa nu existe intruperi mari ( sa treaca usor si sa nu cauzeze probleme pentru ascultatori )

ms.

ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 2 | 1:34 AM
Flavi, nu depinde de server ci de programul care-l folosesti pentru emitere... SAM broadcast da e cu plata din cate stiu,
Flavi
Postări: 258
Reputație: 14
Mesaj # 3 | 3:37 AM
Muşatinu, folosesc un SAM.Broadcaster v4.9.1 (licentiat) dar e problema cand se conecteaza pe auto dj / live si invers ! se produce intreruperi pe o perioada de 10 - 20 sec. nu se conecteaza in mod automat cum de e obicei bine venit !

Adăugat (15/12/2012, 1:37 AM)
---------------------------------------------
ma refer la serverul meu care ma folosesc in prezent ! Nu vreu sa spun ca este unul rau total ( are o foarte buna stabilitate si calietatea e foarte super ) insa e problema cu conexiunile estea !

ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 4 | 10:38 AM
Flavi, eu nu ma pricep in astea, dar am intrebat un prieten si el zice ca foloseste SAM broadcast, el e DJ la un post de radio din suedia.
daniel
Postări: 359
Reputație: 23
Mesaj # 5 | 2:44 AM
Flavi, am avut si eu aceasi problema dar am rezolvat-o
cand intri in sam ,destop b,acolo unde bagi datele de la server ai auto reconnect encoder after si setezi 2 sau 3 secunde
asa am rezolvat eu problema
bafta biggrin

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: