|
Comunitatea uCoz Altele Comunicarea dintre utilizatori PageRank Update [August 2012] (Al doilea update de Page Rank din 2012.) |
PageRank Update [August 2012] |
Astazi 2 August Google a facut al 2-lea update de Page Rank din 2012, ce impact a avut asupra voastra?
Pe cele 2 site-uri pe care le detin statisticile stau cam asa: Inainte - Dupa o - 1 2 - 1 3 - 2 Deci pentru mine update-ul e negativ si sunt curios voi cum stati? Cat a-ti avut inainte si cat aveti acum? |
Danny am avut:
Inainte - Dupa 2-1 1-1 0-0 1-1 |
Inainte 2 - 2 Dupa ... nici o modificare, desi nu am mai avut activitate in ultimul timp
Coltu Vesel -Un Colt al Veseliei!
Nu stiu multe , dar sunt dispus sa invat! |
MaxRom N/A - N/A
Backlink 2- 2 Cum a zis si Tyby, nici o activitate ultima vreme. Update-ul e ceva normal. Aceste update-uri e pentru a da putin jos site-urile din clasament. inchipuiti-va ca toate au PR mare.. nici nu ma e nevoie de acest pr, isi pierde sensu. Si forum.uCoz.Ro a ramas la 3 cum a si fost |
Muşatinu, update-ul e ceva 'normal' deoarece google face acest lucru de 3 ori pe an (maxim 4) .
Si vreau sa te contrazic cu Quote (Muşatinu) Aceste update-uri e pentru a da putin jos site-urile din clasament. inchipuiti-va ca toate au PR mare.. nici nu ma e nevoie de acest pr, isi pierde sensu. Google nu da nici un site jos cu aceste update-uri ... singurii care se dau jos sunt chiar webmasterii care administreaza respectivele site-uri ... sunt mai multe motive prin care un site pierde din Page Rank. In fine, subiectul e prea complex sa il pot insira intr-un post pe forum. |
1 - 1
1 - 0 ( aici nici o activitate de mai bine de o luna deci nu e de mirare ) |
| |||
| |||