|
Comunitatea uCoz Altele Comunicarea dintre utilizatori CautPosteri |
CautPosteri |
v1rus7z, nu vreau sa iti distrug planurile dar din cate observi cam orice membru al acestui forum isi bate capul cu propriul site ... nu cred ca o sa gasesti voluntari aici. Asa cum tu poate nu ai ajutat pe cineva cu postari la el/ea pe site , probabil nici tu nu vei fi ajutat:)
|
Quote (v1rus7z) Ce rai sunteti :)) oricum nu pierd nimik daca intreb si nu cred ca supar pe nimeni cu acest topic . ma pot descurca si singurel .. mai greutz dar... Cred ca m-ai inteles gresit . Mesajul meu nu a vrut sa fie rautacios ci mai degraba un sfat prietenesc , nu te opri din cautat colaboratori ...doar ca procentul e destul de mic sa gasesti pe acest forum . |
Quote (v1rus7z) 2-3 de incredere?:) Hmm 2-3 nu cred ca stiu , dar 8-9 posibil sa stiu (just kidding ) . Acum vorbind serios cred ca cea mai buna solutie s gasesti un forum gen FanClub Anime/Naruto sau ce continut are webite-ul tau ... sunt sigur ca acolo gasesti doritori si impatimiti al acestui gen. Singura problema ar fi ca trebuie sa o iei de la 0 cu ei , cum sa adauge episoade, unde sa le gaseasca etc. Spor! |
| |||
| |||