Informer
SkipY
Postări: 495
Reputație: 24
Mesaj # 16 | 10:08 PM
Artist, o sa dureze ceva pentru ca trebuie sa ma gandesc ce conditii sa pun ca sa afiseze la fiecare categorie materialele adaugate pentru acea categorie, nu pentru toate deodata.Daca reusesc voi reveni cu un post,daca nu asteapta sa iti raspunda altcineva.
Gravedigger
Postări: 239
Reputație: 17
Mesaj # 17 | 10:46 PM
As vrea si eu acest informer heart
SkipY
Mesaj # 18 | 10:51 PM
Gravedigger, din pacate nu stiu daca se poate face pentru ca nu se poate face un informer care sa afiseze articolele dintr-o anumita categorie. Daca nu reusesc o voi propune ca imbunatatire.
Gravedigger
Mesaj # 19 | 8:58 AM
Uite vezi informeru de pe PP? imaginile sunt bagate in message si nu prea reusesc sa fac un informer mai dragutz crezi ca ma poti ajuta?
SkipY
Mesaj # 20 | 1:05 PM
Gravedigger, te referi la informerul care contine comentariile ?
Danny
Postări: 670
Reputație: 31
Mesaj # 21 | 1:22 PM
SkipY, foloseste ID -ul fiecarei categorii in crearea informerului , ID-ul/Numarul respectiv va afisa doar articole din acea gategorie.
SkipY
Mesaj # 22 | 1:26 PM
Danny, danny voi pune conditia if cid=3 de ex, atunci sa afiseze articolele, atunci va face asa daca categoria are id-ul 3 : va afisa toate intrarile pentru categoria cu id-ul 3. Daca nu la asta te referi fii te rog mai explicit.
Danny
Mesaj # 23 | 1:31 PM
SkipY, e ok si ce zici tu , dar cand creezi informerul selectezi de acolo din [ Additional options ] => List of category IDs: introduci numarul categoriei/cetegoriilor (se pot folosi si mai multe_ si ai terminat balciul smile
SkipY
Mesaj # 24 | 2:45 PM
Danny, ok ms smile nu am incercat sa intru acolo. Artist voi face scriptul asta seara.
Artist
Postări: 61
Reputație: -1
Mesaj # 25 | 2:47 PM
Rezolvat
Gravedigger
Mesaj # 26 | 7:48 PM
SkipY, nu la cel cu jocuri si app dc mai amendat pt offtopic?Dami si mie link sa vad unde am facut offtopic dak se poate:|Nu ar fi normal ca atunci cand un raspunsul a fost primit intrun topic acel topic sa fie inchis?
SkipY
Mesaj # 27 | 8:29 PM
Gravedigger, http://forum.ucoz.ro/forum/22-1187-1 . Si mai era undeva.
Gravedigger
Mesaj # 28 | 9:40 PM
Pai ma frate si eu de unde ar trebui sa stiu ca acel topic e inchis...Daca tipul a primit raspuns dc nu ai inchis topicul?Ca asa se face pe majoritatea forumurilor...
Si care este treaba cu amenzile?

Totusi ai vreun informator? sa il inlocui pe cel cu jocuri de pe pagina principala de pe site-ul meu
Faza e ca acele imagini sunt bagate cu $MESSAGE$.

Sau si pentru cel cu comentariile:) ca este cam nasol:)

Material modificat de Gravedigger - Miercuri, 09/05/2012, 9:53 PM
Danny
Mesaj # 29 | 10:07 PM
Gravedigger, nu te mai baga aiurea in topicurile altora , te rog eu frumos fii putin mai ordonat.
Artist
Postări: 61
Reputație: -1
Mesaj # 30 | 10:08 PM
smile mda.. certati-va ma :)))=))

- Link site sters
Căutare: