Comunitatea uCoz Altele Comunicarea dintre utilizatori Informer |
Informer |
Artist, o sa dureze ceva pentru ca trebuie sa ma gandesc ce conditii sa pun ca sa afiseze la fiecare categorie materialele adaugate pentru acea categorie, nu pentru toate deodata.Daca reusesc voi reveni cu un post,daca nu asteapta sa iti raspunda altcineva.
|
Gravedigger, din pacate nu stiu daca se poate face pentru ca nu se poate face un informer care sa afiseze articolele dintr-o anumita categorie. Daca nu reusesc o voi propune ca imbunatatire.
|
Gravedigger, te referi la informerul care contine comentariile ?
|
Danny, danny voi pune conditia if cid=3 de ex, atunci sa afiseze articolele, atunci va face asa daca categoria are id-ul 3 : va afisa toate intrarile pentru categoria cu id-ul 3. Daca nu la asta te referi fii te rog mai explicit.
|
Danny, ok ms nu am incercat sa intru acolo. Artist voi face scriptul asta seara.
|
Gravedigger, http://forum.ucoz.ro/forum/22-1187-1 . Si mai era undeva.
|
Pai ma frate si eu de unde ar trebui sa stiu ca acel topic e inchis...Daca tipul a primit raspuns dc nu ai inchis topicul?Ca asa se face pe majoritatea forumurilor...
Si care este treaba cu amenzile? Totusi ai vreun informator? sa il inlocui pe cel cu jocuri de pe pagina principala de pe site-ul meu Faza e ca acele imagini sunt bagate cu $MESSAGE$. Sau si pentru cel cu comentariile:) ca este cam nasol:) Material modificat de Gravedigger - Miercuri, 09/05/2012, 9:53 PM
|
| |||