|
Comunitatea uCoz Altele Promovarea site-urilor Cum sami fac si eu site mai popular |
Cum sami fac si eu site mai popular |
djdorin, primul pas ar fi:
1.Incearca sa repari toate greselile gramaticale , cateva exemple Code <title> [b]Descargar programas[/b] gratis, software, fr </title> ....................................... cine face schimb de banere Prineste 100 $ ....................................... Aicia totul este gratis ! ....................................... De ce conteaza? Eu ca vizitator al website-ului tau, ce parere sa imi fac despre activitatea ta daca lasi impresia de analfabet , adica stau si ma gandesc (Ce imi poate oferi un analfabet?) clar nimic... si ies de pe site si nu mai revin niciodata. Iti recomand sa scoti timpul de asteptate de 60 de secunde! Si asa ai doar 7 programe adaugate la care trebuie sa stau 7 minute pentru a le descarca cand netul e plin de ele si fara timp de asteptare. Eu zic ca e un prim inceput si poate cel mai important , sa dai dovada de profesionalism ... cu timpul o sa mai inveti tips & tricks despre promovare/optimizare,poate de la mine...poate de la altii,vedem noi! |
Am o mare problema cind vine vorba de trafic pentru blogul meu- www.traficsiblogging.ro, ma chinui sa aduc mai mult trafic dar pina in acest moment nu sint multumit . Nu stiu cum sa-i determin pe vizitatorii mei sa-mi citeasca articolele si sa-mi lase comentarii pentru a cunoaste daca articolele mele sint bune,utile si de ajutor pentru ei.
Voi cu ce alte probleme va mai confruntati pe acest subiect''trafic''? |
| |||
| |||